Dobrý den, chci požádat o un-ban který jsem dostal za porušení pravidla č.21.
Žádám o un-ban protože jsem si uvědomil že mé chovaní bylo chybné a byl jsem naštvaný z OOC věci a tahal jsem mu vztek do IC světa (nadávaní do OOC chatu).
Uvědomil jsem si že mé chovaní bylo opravdu chybné a velmi uražlivé proto se chci všem omluvit za moje chovaní a to i hodnému adminovy Dzardys a policajtům který jsem taky urazil a dával jsem můj vztek na ně.
Omlouvám se za moje chovaní a prosím o un-ban.
Mé chovaní bylo chybné a uvědomil jsem si to až po tom co jsem si to srovnal.
Za své chovaní se omlouvám bylo třeba si srovnat v hlavě pár věcí.
A chci se omluvit samotnému adminovy Dzardys "mé chovaní vůči vám bylo velmi disrespektující a nepřijatelné ale měl jsem v sobě velký vztek a za to se vám chci omluvit".
S pozdravem a omluvou Kopamax
Dobrý den, chci požádat o un-ban který jsem dostal za porušení pravidla č.21.
Žádám o un-ban protože jsem si uvědomil že mé chovaní bylo chybné a byl jsem naštvaný z OOC věci a tahal jsem mu vztek do IC světa (nadávaní do OOC chatu).
Uvědomil jsem si že mé chovaní bylo opravdu chybné a velmi uražlivé proto se chci všem omluvit za moje chovaní a to i hodnému adminovy Dzardys a policajtům který jsem taky urazil a dával jsem můj vztek na ně.
Omlouvám se za moje chovaní a prosím o un-ban.
Mé chovaní bylo chybné a uvědomil jsem si to až po tom co jsem si to srovnal.
Za své chovaní se omlouvám bylo třeba si srovnat v hlavě pár věcí.
A chci se omluvit samotnému adminovy Dzardys "mé chovaní vůči vám bylo velmi disrespektující a nepřijatelné ale měl jsem v sobě velký vztek a za to se vám chci omluvit".
S pozdravem a omluvou Kopamax