Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o odblokování - Michael

Michael

Hráč

19
22.7.2024 09:05

Zdravím komunito,

Již je to více než 2 roky, kdy mi bylo uděleno permanentní zablokování přístupu na server. Rád bych si touto žádostí zažádal o možnost se zpátky ohlédnout na server. Upřímně už si nepamatuji po takové době, co se přesně stalo a co situaci, kdy mi byl uděleno zablokování, předcházelo, ale předpokládám, že tam došlo k nerespektování rozhodnutí člena administrátorského teamu. Chtěl bych se tedy omluvit za potíže, které jsem tehdy způsobil a taktéž, jak jsem byl arogantní. Zpětně si uvědomuji, že takové situace se dají řešit úplně jinak a korektně, než se hádat s dotyčným členem AT a nerespektovat jeho rozhodnutí.

S pozdravem,
Michael

22.7.2024 17:03

Ahoj, ačkoli jsou to dva roky, stále si stojím za svým rozhodnutím. Choval jsi se neuctivě, hloupě a arogantně. Snažil jsi se ublížit členům AT jen aby ses sám mohl pobavit a honit si ego na tom, že ti "nemůžou udělat nic za to, co jsi neudělal na skimu". Ban ti zůstává..jednoduše.