Dobrý den milí AT.
Chci se omluvit za vsé činy ktere jsem zpusobil a chci se omluvit všem hráčum kterým jsem nadával a vyhrožoval sebevraždou. Mé činy byly opravdu nepřijatelné a nevhodné protoze na serveru muzou hrat i mladý hráči ale to jsem si v té chvilí neuvědomil.
Prosím o Unban už po druhé protoze jsem si uvědomil že skimo se stalo nejakou casti meho zivota. Omlouvám se i Adminovy @Dzardys ke kteremu jsem byl v řešení situace velmi nepřijemný a drzý. Prosím o unban a slibiju vám na vše že nic takového se opakovat nebude.
Prosím milého admina @Dzardys za odpuštění mého chovaní a disrespekt.
Díky Kopamax.
Dobrý den milí AT.
Chci se omluvit za vsé činy ktere jsem zpusobil a chci se omluvit všem hráčum kterým jsem nadával a vyhrožoval sebevraždou. Mé činy byly opravdu nepřijatelné a nevhodné protoze na serveru muzou hrat i mladý hráči ale to jsem si v té chvilí neuvědomil.
Prosím o Unban už po druhé protoze jsem si uvědomil že skimo se stalo nejakou casti meho zivota. Omlouvám se i Adminovy [user:3773] ke kteremu jsem byl v řešení situace velmi nepřijemný a drzý. Prosím o unban a slibiju vám na vše že nic takového se opakovat nebude.
Prosím milého admina [user:3773] za odpuštění mého chovaní a disrespekt.
Díky Kopamax.