Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o Unban

rock

Hráč

9
28.7.2024 18:49

Spadol som do hry a keď som sa pridal, dostal som ban za to, že som nehovoril s administrátormi, počas načítania a hneď ako som sa pridal, dostal som ban, prosím, zrušte ban

rock

Hráč

9
28.7.2024 19:08, naposledy upraveno 28.7.2024 19:09 uživatelem rock

Nechcel som problémi popri tom jak sa mi hrá načitala som bol na wc ospravldujem sa za potiže nechcel som prosím aby ste mi dali Unban budem vam vdačni

Phobios udělil za tento příspěvek varování: double post, příště použij úpravu příspěvku
28.7.2024 19:26

Ahoj,
Ban jsi dostal odemne a to přesněji na měsíc,

Důvod proč jsi dostal ban máš napsán v důvodu banu, ovšem zde jsou nějaké ty ukázky proč
Zde je pěkně prosím úryvek z naší konverzace na discordu, kde sem tě již 26.7 žádal o dodání logu z daného dne a i hodiny, nacož jsi mi odpověděl následujicí den. To jsem nějak neřešil napsal sem přesněji co a jak a poslal sem ti i tutoriál, na skimu máš nahráno již 500h takže jsi určitě něco s logy řešil, načemž jsi se vyhýbal jejich zaslání. Dnes jsem ve hře poprosil helpera aby tě znovu požádal, kde jsi následně odignoroval i jeho, to je důvod: Nespolupráce se členem AT

Mělo dojít k okradení jistého baru, kde je několik NPC hlídačů, zde jsi nevyužil toleranci v podobě /911, zde bychom mohli brát to, že to volá i automaticky. Zde je tedy 0 tolerance

Další z důvodů tvého trestu je common sense.
Nakráčel jsis do baru, kde je asi 6 guard NPC a začal sis vesele vykrádat obchod, myslíš, že by hlídači jen stáli a koukali? Nikoliv určitě by na tebe začali reagovat, zde je porušení zdravého rozumu neboli common sense.

Šanci na to se mnou komunikovat na mojí žádost jsi měl ale bylo ti to v celku jedno a už jen z tvé historie sem si dokázal odvodit proč jsi se tomu vyhýbal, tvá historie čítá k dnešnímu dni něco kolem 30+ banů, proto jsi dostal trest na jeden měsíc. Věřím, že tento měsíc využiješ, když už máme to léto a budeš častěji venku.

Přeji ti hezký zbytek večera.