Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Vasauhlik

Hráč

7
29.7.2024 20:20

Zdravim dostal jsem permu za nic to video jsem nevidal ja a nebyl to troll rp nic jsem neudelal q bral jsem vse vazne jakmile ostatni dostali ban tak jsem to hned odpojil chci vědět prosim proč nejsem  nespusobili pro hrani na rp serveru (prosim o dzardyse o vyjádření)

29.7.2024 23:24

Kromě toho, že zjevně nesplňuješ ani minimální věkovou hranici pro působení na našem portále, od dubna jsi stihl nasbírat 14 banů a to nás přesvědčuje o tom, že se RP nechceš naučit. Členové našeho AT i HT mají mnohem více věcí na práci, než se pořád dokola zaobírat hráči, jako jsi ty. Pokud nehodláš respektovat a dodržovat pravidla serveru a nechceš se podílet na budování nejen dobré komunity, ale RP na úrovni, nebudeme tě tu držet. Kamarády jsi mohl nahlásit, u spousty věcí jsi osobně byl. Nestalo se, ještě se nad tím skvěle bavíte ve videu, tím pádem ahoj, vidíme se poté, co se úspěšně necháš zaučit a požádáš si o unban.