Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádání o unban

OhromnyFrajer

Hráč

3
29.7.2024 20:47

Dobrý den

Dneska jsem dostal s kamarádama permu za trolling a neplnění standardů serveru...

Stalo se tak po zveřejnění videa na platformu Youtube, kde šlo pouze o pobavení a propagování Skima, v tomhle videu jsme dělaly různé věci na ban, nonRP, metagaming a nonRP driving za které jsme byly potrestáni.

Ale o žádný trolling se nejednalo, pokud to tak vypadalo, nebylo to úmyslně, protože všechno se to seběhlo hrozně rychle, dělali jsme si ze všeho srandu to uznávám, ale nikoho jsme netrollily, kdyby ano, vypadalo by to hodně jinak...

Další věc kterou nechápu je "neplnění standardů" kde jsme se k téhle věci dopustili?!

O neRPení policistů se asi radši bavit ani nebudu...

Jakože Dzardysi, hodně štěstí s hráčema na serveru pokud všem budete dávat bezdůvodně permu...

Tenhle server za chvíli zemře kvůli těmhle kravinám, každý hráč je jiný a v tom je ta krása RP serveru, ale tady to prostě kazí Ateam...

Na závěr bych vám chtěl poděkovat za trpělivost a odpověď (jestli se nějaké dočkám)

a chtěl bych podotknout, že je to čistě jenom můj názor, můj pohled na věc.

Přeju hezký zbytek dne

29.7.2024 23:28

To, co jste předvedli, patří někam na freeroam nebo na nějaký FiveM server, co má v názvu napsáno "RP", ne na RP server. Nehodláte to tu brát vážně, hodláte tu znepříjemňovat hráčům hru, prosím, stejně jako u kolegů, po zaučení, které helper odkýve jako úspěšné, si teprv žádej o unban, do té doby nejsi člověk, který má na RP serveru co pohledávat, pokud se tady hodláš jen bavit porušováním pravidel.

Tenhle server za chvíli zemře kvůli těmhle kravinám, každý hráč je jiný a v tom je ta krása RP serveru, ale tady to prostě kazí Ateam...

To je argument, který používají hráči už tolik let, a stále se mi nezdá, že by Skimo mělo nějak zásadně umírat. Ještě nedávno jsme pokořili hráčský rekord. AT tu máme stabilní, občas se někdo přidá, zřídkakdy někdo odejde. Asi to nebude tak, jak tvrdíš.