Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

zylonek

Hráč

6
29.7.2024 22:23, naposledy upraveno 29.7.2024 23:58 uživatelem zylonek

Dobrý večer, dnes jsem dostal ban za přepadení HZS člena ve službě bez pádného důvodu a vůbec netuším co to znamená. V pravidlech jsem se nic nedočetl. Popřípadě jsem ochoten podstoupit přezkoušení a moc lituji svého činu. A díky mé blbosti dostal i bratr Ban tak prosím o případné odunbanování postava Emil Gregor.
Předem díky za odpověď.

2.8.2024 22:27

Zdravím tě,

Že to v pravidlech není napsané neznamená, že se nejedná o porušení zdravého rozumu. Řekni mi, z jakého důvodu bys okrádal člověka, který momentálně slouží civilistům a pomáhá? Co kdyby jsi se právě ty vyboural a daný hasič by ti měl jet na pomoc? Pokud nemáš žádný IC důvod nebo spor s daným člověkem, tak tohle nebudeme podporovat. HZS je složka, která se nemá jak bránit. Kdyby jsi takto přepadl PSA, je to jiný příběh. V minulosti se stala podobná věc, kterou jsme řešili s Dzardysem a v takovém případě neustoupíme. Ban vám oboum zůstává. O zaučení samozřejmě můžete požádat někoho z Helperů prostřednictvím Discordu. Zaměřte se na to ilegální RP, které není pouze o okrádání.

S pozdravem,
magovec