Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost a dotaz o banu

1.8.2024 18:01

Zdravím dostal jsem ban za copbating a metagaming nejsem si vědom že jsem to porušil prosím o důkazy abych se ujistil ban byl udělen @Phobios celou dobu jsem někde afkoval buď Benzina nebo autoskola a dělal jsem rádio 

4.8.2024 10:36

Ahoj,

Určitě moc dobře víš, že jsi na RP serveru a neměl by jsi afkovat na veřejných místech k tomu nám slouží klávesa F10 a tlačítko změnit postavu.

Trest jsi obdržel poté, co jsi se svým vozem porušoval IC zákon, kde tě policie následně odehnala pryč. Poté mělo z tvé strany dojít k porušení maximální povolené rychlosti, kde to následně hasič, kolem kterého jsi takto proletěl nahlásil na policii, zde poté policista přes /rdo od tebe zjišťoval co mohl ze záznamu z kamery hasičského vozu vidět. Po použití /rdo na tebe jsi okamžitě změnil vozidlo za stejné, myšleno model, jediné co se pro tebe lišilo byli SPZ vozidel, kde jsi následně neustále porušoval totéž, a projížděl neustále kolem toho stejného policistu a tímto jsi se jej snažil vybaitit k nějakému nahánění.

S přihlédnutí na tvojí historii jsi obdržel svůj trest.
Unbanu se nedočkáš, taktéž né zkrácení.

Přeji ti hezký den