Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Matula

Hráč

2
3.8.2024 20:26
Dobrý den, prosím o unban moc mě mrzí mé činy nebudu už rage baitovat ani trollit, opravdu toho lituji, chci být opět součástí komunity na skimo RP. Své činy které sem napáchal opravdu nebyli hezké a jen sem tím kazil hru ostatním, opět na server chci jít z důvodu že mi to chybí a je to lepší než hrát na toxické komunitě ve fivem. Popřípadě unbanu se to už nikdy nebude opakovat, Předem děkuji za odpověd´.
3.8.2024 21:10

Jaký si to uděláš, takový to máš. Chodil jsi sem trollit několik měsíců, do toho jsi sem ještě pár měsíců před chodil konstantně porušovat pravidla. Hráč, který naší komunitě zjevně nemá co nabídnout a v podstatě nikdy nenabídl. Takový dojem přetrvává i po dočtení žádosti, ve které jen pozdě naříkáš nad rozbitým sklem. Tobě chybí server a ty nechceš hrát s někým jiným někde jinde, stále nevidím profit pro Skimo, takže bohužel.