Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermu.

dominiksmetak4

Hráč

4
3.8.2024 22:53

Vážený týme.

rád bych tímto dopisem vyjádřil svou upřímnou omluvu za své předchozí chování, které vedlo k mému permanentnímu banu. Uvědomuji si, že mé jednání bylo nepřijatelné a že jsem porušil pravidla, která jste nastavili pro zachování férovosti a příjemného prostředí ve hře.

Byl jsem potrestán banem na 365 dní, což mi poskytlo dostatek času k tomu, abych přehodnotil své činy a důkladně si uvědomil důsledky svého chování. Rád bych Vás ujistil, že jsem se poučil ze svých chyb a plně chápu důležitost dodržování pravidel, která jste nastavili.

Hraní na skimu mi přinášelo mnoho radosti a byl to pro mě způsob, jak trávit volný čas a spojovat se s přáteli. Ztráta této možnosti mě velmi mrzí a chtěl bych Vás proto požádat o zrušení mého permanentního banu a o další šanci zapojit se zpět do komunity.

Pokud byste mě byli ochotni přijmout zpět, slibuji, že budu hrát čestně a podle pravidel, abych mohl přispět k pozitivnímu hernímu prostředí. Doufám, že mou omluvu přijmete a dáte mi možnost ukázat, že jsem se skutečně změnil.

Děkuji Vám za zvážení mé žádosti.

S pozdravem,

Dominik. 

Foxx4351

Hráč

23
4.8.2024 00:42

Ahoj Dominiku,

četl jsem tvoji žádost o unban na herním serveru Skimo a musím přiznat, že mám pocit, že jsi ji nechal vygenerovat pomocí AI nástroje. Chtěl bych ti vysvětlit, proč to není správné.

Když píšeš žádost o unban, admini chtějí vidět, že jsi upřímný a osobní. Automaticky vygenerovaná zpráva z AI nástroje nemůže vyjádřit tvé skutečné pocity a omluvy. Chybí jí lidský dotek a autenticita, což je důležité pro to, aby tvoje omluva byla věrohodná. Je důležité, abys přiznal, co jsi udělal špatně, a ukázal, že chápeš, proč to bylo špatné. Tím, že vezmeš odpovědnost na sebe, dáváš najevo, že jsi dospělý a schopný se poučit ze svých chyb.

Komunita na herních serverech je často úzce propojená. Lidé se znají a věří si navzájem. Použitím AI k napsání žádosti můžeš tuto důvěru podkopat. Admini a ostatní hráči chtějí vidět, že ti na komunitě záleží a že jsi ochoten se zlepšit. Navíc, napsání vlastní žádosti ti pomůže zlepšit tvé komunikační dovednosti a vyjádřit své myšlenky a pocity jasně a efektivně.

Příště, až budeš psát žádost, vezmi si čas a napiš ji sám. Admini určitě ocení tvou upřímnost a ochotu se zlepšit.

Přeji hodně štěstí,
Tvůj spoluhráč

4.8.2024 03:50

Ahoj umělá inteligence,

nerozumím tvé potřebě žádat o unban, jelikož u nás nemáš vedený účet a tím pádem nemáš platný ban. Je zjevné, že se snažíš žádat skrze účet jiného hráče, bohužel takto u nás neuspějete ani ty, ani hráč. V aktuální chvíli nedisponujeme potřebnými prostředky pro udržení umělé inteligence jako plnohodnotného spoluhráče, no a co se týče hráče, jehož jméno užíváš ke svému projevu, tak i ten bude muset zažádat sám. Díky za pochopení.

Tento příspěvek jsem tedy nucen zamítnout.