Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

8.8.2024 14:01, naposledy upraveno 8.8.2024 14:15 uživatelem MarthySK

Čauky , dostal jsem před týdnem ban. Chtěl bych zažádat o unban , jelikož game master , co mi dával ban , si nevyslechl druhou verzi. Předjel jsem v Montgomery hasiče a hasič ukázal kamerový záznam policajtům. A policista mi napsal do /rdo, jestli jde vidět SPZ na kameře, a pak se ptal na SPZ .Tak jsem mu napsal SPZ ,jezdil jsem v tu dobu po Las Venturas .Pak jsem schoval auto do garáže a šel jsem si řešit firemní povinnosti do kanceláře .Poté jsem si vzal po nějaké době firemní vůz Evo a jel jsem do Montgomery, protože jsem se nudil .Všechno jsem měl vyřešeno, tak jsem jezdil po Montgomery s otevřeným oknem a zapnutým rádiem .Jezdil jsem pomalu a vždycky, když jsem někam jel, tak tam stál ten policajt .Policajt dal report, že dělám copbating a že jsem udělal metagaming. Tady ta žádost směřuje na globální administrátory.

Tímto prosím o unban. s pozdravem MarthySK

8.8.2024 14:59

Ahoj, jelikož ti ban vyprší už zanedlouho, myslím že to vydržíš. Pokud máš nějaké video nebo podklady k tomu co píšeš, napiš mi vše na DC a já to projdu a případně zařídím odstranění banu z historie. Do té doby to ale pokládám za vyřešeno. Zamítám.