Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ziadost o Unban

fuky02

Hráč

5
9.8.2024 09:51

Zdravím všetkých ktorý si budú čítať tento topic. 

Týmto si chcem požiadať o zrušenie mojho permabanu (3) .. ktorý mi udelila @Puding. Každej jednej svojej chyby som si vedomí a rozhodnutie pudinga priíjmam a nezpochybnujem. 

Za čo som dostal ban ?

Ban som dostal za TrollRP , TrashRP , NonRPinjuries ..

TrollRP a TrashRP NonRP injuries
Ked to mám povedať tak boli tam určitý ludia s ktorými som velmi nevychádzal vždy mali niečo proti mne .. A tam začalo z mojej strany TrollRP ku nim.. ( teraz ma to celé velmi mrzí ) viem že to nebolo najlepšie riešenie ale vtedy ked som mal kus nervy som si to neuvedomoval úplne .. Z mojej strany skončilo všetko toto TrollRP a aj dalšie tomu podobné veci kde som popritom mal aj nejaký TrashRP . celé ma to mrzí . Každý jeden den na servy som mal nejakú chybu kde som popravde porušiel nejaké to pravidlo .. Stávalo sa mi že som mixoval .. áno som blbec ale proste sa mi to stávalo často kým som si zvykol na to ja viem. Ale z toho všetkého som sa poučil a viem že som bol magor že som toto robil a kazil iným hru. Teraz viem že taký ako som bol predtým už nechcem nikdy byt.

Prečo žiadam o unban ?)
Chcel by som sa vrátiť medzi komunitu dobrých ludí na skime a chcel by som dalej pokračovať rpiť na servery pretože nejak mi to skimo začalo chýbať. Som si vedomí že moje šance nie su nejako vysoké po tom čo som napáchal (čo ma velmi mrzí :( ) Teraz už viem že keby tú šancu dostanem tak moje RP by bolo na úrovni a nebol by som mnou jediný problém za ten čas som si všetky pravidlá dostatočne naučil a týmto možem dať čestné slovo že moje RP bude kvalitné a neporuším ani jedno pravidlo. 

Týmto by som chcel ešte požiadať Puding aby sa nadomnou posledný krat zlutovala odpustila mi tie zlé chvíle ked som sa spraváal ako som sa správal a dala by mi ešte poslednú šancu jej dokázať že som sa naozaj zmenil predsa aj zlý sa može zmeniť k dobrému.. Tebe puding ešte raz patrí z mojej strany velké prepáč za to všetko čo si so mnou musela riešiť a kolko času si s tým stratila.

To je z mojej strany asi všetko budem rád za každu pozitívnu aj negatívnu odpoved alebo reakciu na moju žiadosť a už len dúfam že to pre mna dopadne dobre. 

S pozdravom fuky02

9.8.2024 21:14

Ráda bych ti řekla, že ta perma ne tvůj už padesátý druhý ban. Ale jelikož je to už rok, rozhodla jsem se ti dát šanci. Tu ber ale jako tvoji poslední. Pokud znovu dostaneš permu, už ti ji rozhodně nebudeme sundávat.