Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban-skraceni banu [puding]

kura

Hráč

6
9.8.2024 14:05

Dobrý deň,

Uvedomujem si, že som porušil pravidlá a úprimne toho ľutujem. Bola to chyba, ktorú som si teraz plne uvedomil a chcem sa za to ospravedlniť. Rád by som dostal druhú šancu a že sa už poučím..

Bol by som veľmi vďačný za možnosť sa vrátiť na skimo. Rád by som si znova Zahral 

Ďakujem vám za zváženie mojej žiadosti o unban 

@Puding

Holub

Hráč

51
9.8.2024 14:34

Druhá šance, jo? To je tak třináctá (pátá za tento rok!) šance, just saying. Ergo po tom tvém představení s telefonem, které vnímám jako hodně bídnou a zoufalou snahu si zachránit zadek, když jde do tuhého. Kdyby tahle snaha byla poprvé, že jo, tak bych si řekl "okay, , ale evidentně není... viz tvá odpojení z RP akcí. Nebo lhaní do /do. Pro snazší práci pro členy AT přikládam výcuc z banlistu. Podotýkám, že by tento seznam asi byl i delší nebýt banu na tři měsíce od Sovieta. Usuzuju, že pak další tři měsíce byla pauza a že nastal návrat až okolo června.

Víc bych věřil i Putinovi, že invaze na Ukrajinu je mírová operace než tomu, že zrovna ty se poučíš. Což asi svědčí o tom, jaké zkušenosti s lidmi jako (jsi) ty mám.

kura

Hráč

6
9.8.2024 15:01, naposledy upraveno 9.8.2024 15:13 uživatelem kura

Ahoj keby si sa viac venoval svojmu psa RP ktoré je na bode mrazu, Už dokonca na robloxe má polícia veľké RP ako tvoje.

Vytiahnuť bany z minulého roka keď už to je 8 mesiacov a niektoré aj viac je úlet 

Ja chápem snažíš sa nájsť špinu ale že ta to baví to má trápi pretože normálny človek nepôjde a nebude hľadať bany všetko špinu a "no čo naňho vytiahnem" predtým ako si toto povieš zamyslí sa nad sebou,

Vyťahovať tu že by som dostal viac banov za tie 3 mesiace čo ani neviem kedy som tie pravidlá porušil a bolo zbytočne zakladať ďalšie žiadosti o Unban keď ani neviem kedy som je spravil ako som je spomínal bolo by to ako sa hádať zo stenou 

U 1/3 sú bany buď nezmyselné,za blbosti,za nedorozumenie.

Ale asi nie holubko vrátil čas pozrel čo sa dialo a všetko vidí a všetko vie 

A ako zatiahnuť válku kde zomiera niekoľko stoviek možno aj tisíc ľudí denne na verejnom fóre a dať tú taký vtípek.

Zamňa je tvoje správanie detinské a za jeden príspevok teda nooo. Za dva čo som na teba dal kritické sa teraz snažíš nájsť špinu voči mne no pekne.

Ale nič ja už mám dosť rozumu nato aby som sa hrotil, nemám čas tu pozerať históriu a ani hľadať špinu ja len hovorím z čoho som videl alebo u čoho som bol ale tak to je jedno holubko bude rýpat a rýpat 

Peace ✌️

9.8.2024 17:26

Když jsem ti řekla, že si máš podat žádost o unban, měla jsem na mysli něco alespoň trochu obsáhlého.. :D
Takto bohužel zamítám. Budu ti dávat updaty ohledně toho řešení.