Zdravím,
Jmenuji se Martin, nedávno jsem byl na Skimu, snažil jsem se zdokonalovat a pořádně rpit. Jenže jednoho dne jsem pochyběl a porušil jsem dost závažné pravidlo :( Kdy jsem u EMS se snažil zachránit mého komplice tím, že jsem začal střílet po PSA. Vůbec nevím co mě napadlo, a dokážu si představit že to muselo být frustrující pro PSA. Už jsem už více jak za polovinou banu, a furt si víc uvědomuju jak zásadní a stupidní chyba to byla :/
Za to bych se chtěl veřejně omluvit jak PSA, tak milému moderátorovi @magovec ! Vůbec mě to neomlouvá, proto počítám z zamítnutí žádosti. Ale kdybych náhodou dostal Unbann, určitě bych zlepšil svoje RP. Přešel bych na úplně jinou vlnu RP na serveru Skimo RP. Začal bych rpit plně legálně, dbal bych důkladně nato abych neporušoval žádná pravidla. Vím že to zní docela směšně, že člověk který porušil dost zásadních pravidel říká že bude na ty pravidla dbát. Ale já to myslím smrtelně vážně, kdybych dostal unban, i kdybych ub nedostal a měl sem si počkat. Tak vám říkám že moje RP bude kvalitní, a toto byl můj PRVNÍ ban a POSLEDNÍ. Ještě jednou se všem omlouvám za zkažené RP, a slibuju že se to nebude opakovat. Děkuji moc všem který si toto předčetli až do samotného konce. Tímto se s vámi loučím.
S pozdravem,
Martin
Zdravím,
Jmenuji se Martin, nedávno jsem byl na Skimu, snažil jsem se zdokonalovat a pořádně rpit. Jenže jednoho dne jsem pochyběl a porušil jsem dost závažné pravidlo :( Kdy jsem u EMS se snažil zachránit mého komplice tím, že jsem začal střílet po PSA. Vůbec nevím co mě napadlo, a dokážu si představit že to muselo být frustrující pro PSA. Už jsem už více jak za polovinou banu, a furt si víc uvědomuju jak zásadní a stupidní chyba to byla :/
Za to bych se chtěl veřejně omluvit jak PSA, tak milému moderátorovi [user:5821] ! Vůbec mě to neomlouvá, proto počítám z zamítnutí žádosti. Ale kdybych náhodou dostal Unbann, určitě bych zlepšil svoje RP. Přešel bych na úplně jinou vlnu RP na serveru Skimo RP. Začal bych rpit plně legálně, dbal bych důkladně nato abych neporušoval žádná pravidla. Vím že to zní docela směšně, že člověk který porušil dost zásadních pravidel říká že bude na ty pravidla dbát. Ale já to myslím smrtelně vážně, kdybych dostal unban, i kdybych ub nedostal a měl sem si počkat. Tak vám říkám že moje RP bude kvalitní, a toto byl můj PRVNÍ ban a POSLEDNÍ. Ještě jednou se všem omlouvám za zkažené RP, a slibuju že se to nebude opakovat. Děkuji moc všem který si toto předčetli až do samotného konce. Tímto se s vámi loučím.
S pozdravem,
Martin