Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Prosím o preverenie mojho banu

xyzxd

Hráč

11
12.8.2024 18:30, naposledy upraveno 12.8.2024 18:49 uživatelem xyzxd

Zdravím nežiadam o unban ani o skrátenie ani nič len v prípade že by som mal náhodou pravdu...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ 1 ]
Vysvetlenie...

Dnes o cca 18:25 som dostal ban za NonRpInjuries, Havli mi len tak napísal čau a či neerpíme injuries, ja doteraz neviem že by som niečo porušil a myslim si že som neporušil nič alebo si to aspoň nepamatám, ale tak to by som si pamatal. Pýtal som ho aspoň clip no povedal že mi ho nemože zaslať tak mi poslal len fotku.

[ 2 ] Fotka...

[ 3 ] Konverzácia medzi mnou a Havlim plus moj názor alebo čo si myslím...

Povedal že som narazil do nejakej skaly a neerpil Injuries čo sa mi tak zdá tak tušim že tam ani žiadna skála nieje. Podľa mňa si niekto napísal report bez nejakého riadného dokazu a zaslal mu taktiež len túto fotku kde nieje vidiet absolútne nič a keď už by som aj niečo porušil ale to určite nie lebo som rád za unpermu a snažím sa erpiť všetko tak by to ale tak či tak nebolo vidieť cez ten most. Taktiež som si prezeral moje logy a nič mi k tomúto banu nesedí ani tie časy ani nič čo mi Havli zdelil. A ani to riešenie sa mi nejako nezdá, nemyslím tým ban alebo dlžka banu ale ten Havliho prístup a tak...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17:00 - 17:59
https://leosight.cz/logs/nNgKwJL6e5
18:01 - 18:19
https://leosight.cz/logs/zxbxp8mbRh

Proti tebe Havli nič nemám len fakt doteraz nerozumiem kde som tam mohol porušiť NonRPInjuries vačšinou erpim aj len maličkosti že fakt somariny, ale erpím...
Tento ban sa mi zdá trošku divný tak som si radšej napísal sem na formu.
Vopred ďakujem za preverenie a prajem krásny zvyšok dňa.

Nechcem sa ani hádať ani nič, ak je to na dlho tak to kľudne nechajte tak ale ak by to šlo tak budem rád.

12.8.2024 19:00

Ahoj, jelikož jsem tě nahlásil já, tak se tu k tomu vyjádřím a pro usnadnění celého řešení sem zašlu i video z daného incidentu. Nejdříve jsem myslel, že se jedná o desync, na základě toho, jak si kolem mě projel naprosto rovně, ale dle couvání po nárazu do plotu jsem usoudil, že se o desync nejednalo a tak jsem si podal report. Do Imgur galerie jsem přiložil i screenshot vychycený z framu, kde byl vidět nametag s maskovaným ID C7, které by dle všeho mělo být tvoje. Nezkoušej říkat, že to tak nebylo, maskované ID se mění s restartem a za jeden den může mít stejné masked ID jen jeden hráč.

xyzxd

Hráč

11
12.8.2024 19:04, naposledy upraveno 12.8.2024 19:08 uživatelem xyzxd

Aha ano vidim to ďakujem, ale tušim ta skála zas nieje ako stena sa mi zdá že dá sa tam výjsť a zas nejak rýchlo to nebolo alebo tak ono to je síce strmejší kopec ale nie ako stena... Ano šiel som rýchlo ale vyšiel na to a spustil sa dolu. A plot tam taktiež neviem kde je tak pardon ja neviem prosím aby sa k tomu nejaký admin vyjadril ten to posúdi omnoho lepšie. Vážne mi to príde divné áno občas stama idem ale že by som šiel takto neviem ale aj ak áno tak neviem či tam je nejaký plot alebo tak a ten ban je trošku taký 50/50...

xyzxd

Hráč

11
13.8.2024 09:18, naposledy upraveno 13.8.2024 09:53 uživatelem xyzxd

Lebo dosť podstatné je že ten hlavný "náraz do skály" v Jackalovom clipe chýba.
A ten plot mi zas pre ten raptor nepríde ako niečo strašné.

https://streamable.com/emacw9

Ja vážne neviem ale podľa mna to nieje tak ako vy hovoríte a za čo som dostal ban...

Už len pri tom čo mi Havli napísal tak ani nevie pomaly za čo mi dal ban najprv napísal že som nabúral do stromu, potom do skály a áno až teraz priznávam do toho plotu som asi nabúral kedže to je vidieť na tom clipe ale to je tak všetko.

https://leosight.cz/logs/zxbxp8mbRh

13.8.2024 14:24

Ahoj!
Vyjádřím se krátce a stručně. Byl na tebe podaný report, byl mi poskytnut clip který ti sem sám Jackal přiložil. V topicu tvrdíš, že jsem ti psal, že ti clip nemohu poslat, to jsem ti samozřejmě nepsal a vyvrátil sis to logama, které si přiložil k topicu. Já ti clip mohu poslat, ale není to má povinnost a nemusím to dělat - Abych tě uvedl na pravou míru.

Myslel sis, že si někdo podal report a přiložil mi jen hloupej screen. Na základě tohoto nejsme oprávněný trestat a vždycky musíme mít z čeho vařit - Což znamená, že potřebujeme nějakej důkaz, ať už formou logů či clipu. Je pravdou, že se z takového clipu něco špatně usuzuje, jelikož to není moc dobře přehlednej clip, je hlavně točen z dálky, ale i tak si myslím, že to od tebe mohlo bejt zahrané mnohem lépe, doufám, že si to myslíš také.

Také se mi líbí, jak se přiloženýma logama doznáváš k porušení pravidla číslo 24., kde si vypisoval snad všem dostupným adminům do PM a upozorňoval na svůj report, to se také nesmí a jistě pravidla znáš i bez mé připomínky. *KLIKEJ*

Jelikož jak ty sám tvrdíš, nežádáš o unban ani o zkrácení trestu, tudíž to tu jen uzamknu. Pokud bys k tomu ještě něco měl, klidně mě kontaktuj na discordu (havliii) kde o tom můžeme klidně ještě pokecat.

Pěkný zbytek dne ti přeji,
[GM] Havliii