Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skrátení banu a moje omluva.

16.8.2024 13:12, naposledy upraveno 16.8.2024 13:13 uživatelem BojovaHelina
1 . Nulové RP při oprave vozidla : ták . Nulova oprava a RP . Auto jsem opravil protože jsem si chtel zaerpit ze auto vememe na lano no když sme opravili auto to druhé teda Tahoe se respawl takže to bych bral zle i ze strany Holuba teda Raymonda . 2 . Rozsahle ooc nadávky : Ták chtel bych se ospravedlnit za mojé nadávky . Moc mně to mrzí co sem spusobil . Ospravedlnuji se ale naštval mně ten Holub kvuli rámovaní . 3 . Metagaming : Ták . Ja bych chtel řict že metagaming cez PM tam nebyl protože ta slečna mně našla náhodou když jela pobliž mně což nas pronasledovala . 4 . Metabaiting : Ták a na záver bych chtel řict . Že metabaiting si tu nepamätaji protože ten myslim ze ani nebyl . Za sve chybičky sem se poučil a chtel bych skrateni bbanu . Slibuji že to už neudelám a moc mně mrzí co sem spusobil Preji hezky den :3

Holub

Hráč

51
16.8.2024 14:02, naposledy upraveno 16.8.2024 14:40 uživatelem Holub

NÁHODOU!

NÁHODOU ZA NÁMI DOJEDE ČLOVĚK, CO TOBĚ (NEBO TVÉMU KOLEGOVI) PAK DÁ GLOCKA, KTERÉHO UKRADNE? Tou samou náhodou jede v autě, které je registrované na jednoho z vás dvou, že? Ergo, když se dané auto objevilo až poté, co vám dvěma tam klekl motor, že? Také vás oba náhodou vyzvedne a jedete do háje, že?

Tohle je meta jak vyšitá, takže tady nelži a rovnou to uveď na pravou míru, Tímhle jdeš jen proti sobě.

Tahoe jsem respawnul v souvislosti se skutečností, že moje postava byla o nehodě informována. Je to pro mě logický tah když vezmu, kde auto skončilo.

Já jsem tě naštval kvůli rámování? Nevím, kdo tu (jako jeden z několika lidí) převedl klaunfiestu v celé své kráse.Všichni tři jste se tam předvedli v celé své kráse a to, že M4to byl aspoň té lásky a omluvil se za své výroky (bylo to hodně za čárou a omluvu jsem nepřijal, některé věci omluva prostě a jasně nenapraví), svědčí o tom, že pouze jeden z celého toho seskupení si byl vědom své chyby a dokázal se k tomu postavit alespoň trochu jako chlap. Ty se, pro změnu, jen vymlouváš.

16.8.2024 18:21

Ahoj BojovaHelina!

Vezmu to rychle, nemá cenu nad tím nějak přemýšlet. Už ve druhé větě ti řeknu, že si ban přečkáš celý a zkrácení se nedočkáš, na to jste tam toho udělali víc než dost a já při řešení situace nechal spoustu času, který jsem mohl využít o dost lépe.

Vymlouváš se na to, že sis opravil auto kvůli tomu, aby si jej mohl odtáhnout na laně - Na to si opravdu nepotřebuješ opravovat auto a je to z tvé strany hloupá výmluva. Nadávky, no, k tomu se ani nebudu vyjadřovat, to co jste tam psali bylo opravdu přes čáru a rozhodně to netolerujeme. Na jednu stranu jsem rád, že ses aspoň omluvil. Nikdo nepsal, že metagaming byl přes PM, nebyli jste ve voicu mi chceš říct? Já mám teda jiné info a to že ses tam náhodou zjevil, nebo kdo, tomu opravdu já nevěřím.

Zkrácení ti zamítám a rovnou to tu zamykám. Rozmyslete se jak se příště chovat a nebudete muset být trestaný.

I tobě hezký den, 
[GM] Havliii