Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o zkrácení banu

19.8.2024 00:17, naposledy upraveno 19.8.2024 00:20 uživatelem DarkEvilBetty

Ahoj

Chtěla jsem se omluvit za moje porušování pravidel. Jsem si toho plně vědoma a slibuji že již se to dít nebude. Budu erpit tak jak se má a že mám s kým. Díky Skimu jsem poznala spoustu lidí. A naučila se o trochu lépe erpit. A moc ráda bych se omluvila Puding a Havliiimu že museli řešit moje přešlapy. Ráda bych požádala o zkrácení trestu. Slibuji že již pravidla nebudu porušovat a pokud se tak stane tak si už v životě nepožádám o unban či zkrácení trestu . Děkuju předem za pozornost.

Shade

Hráč

54
19.8.2024 01:51

Čau, vyjádřím se k tomuhle, protože jsem člověk o kterým byla řeč v PMs, za což si dostala ban. Když si začala jistému hráči psát PMky ohledně toho, ať si mojí postavu začne krotit jinak to budeš řešit. Myslel jsem si, že to ten člověk, co mi to řekl myslí ze srandy. Poté jsem se dozvěděl že to je realné. Odkázal jsem tedy toho hráče na report. GA ti vyloženě řeklo, že se máš napravit a že to nemáš dělat.. Voila a jsme tu zas. Doslova si porušila to samé pravidlo znovu..Možná ani né den po tom, co si udělala tamten přešlap. Co se kouknu na tvojí ban Historii, máš tam víc než dost těch Metagamingů. Měla by ses spíš i omluvit tomu hráči, kterýmu si psala do PM. Věř mi nebo ne, tyhle věci dost dokážou pokazit den a RP, když jim budeš psát s prominutím tyhle blbosti. Máš 6 banů, z toho 3 bany za Metagaming či Metabaiting. Na Skimu nejsi nová a pravidla znáš, zkusil bych si je znovu pročíst. Nebudu tu dál do tebe hustit, není to v mé kompetenci řešit tuhle věc, pouze jsem se k tomu chtěl vyjádřit jakožto člověk, co je do toho zapletený jen tak okrajově. Měj pěkný den a užívej léta. 😁

19.8.2024 02:46

Ano vím že jsem to potentočkovala a chci se i tímto omluvit Axovi a tobě Shade. Za to co jsem napsala do té PM. Nebylo to vhodné a na místě a nechala jsem unést emocemi vůči IC. Myslím Shade že víš o čem mluvím. Ale slibuju že už se to nestane pravidla jsem si pročetla dneska několikrát jelikož jsem nevěděla co dělat. Mrzí mě moje chování vůči vám jako hráčům. Ještě jednou se omlouvám vám oběma 

19.8.2024 05:10

Ahoj DarkEvilBetty!

Vezmu to stručně, protože se ti tu krásně vyjádřil Shade, kterýmu děkuji, jelikož mi o něco ulehčil práci. Dostala si ban za mixing a metabating a jak psal Shade, není to tvůj první takový ban. Dostala si den předtím možnost a upozornění od jiného administrátora a stejně přes to, si druhej den porušila opět stejné pravidla. Chápu, že to je možná těžké a že to člověka táhne či ho může naštvat každá blbost, která se mu stane a pak nemusí dělat taková rozhodnutí, jaká by chtěl. Jsem rád, že ses oboum omluvila a že si svojí chybu uvědomuješ.

Dle mého jsou tato pravidla velmi důležitá a porušení by mělo být adekvátně trestáno, jelikož to není tvoje první porušení těchto pravidel a ani ses v žádosti moc nerozepsala, což je škoda, tak rozhoduji že ban ti zůstane v momentální chvíli celý. Pokud bys chtěla nějaké zkrácení, určitě by to chtělo trošku více popsat situaci a celkově se více rozepsat. Žádost o unban zamítám a příspěvek zamykám.

Pěkný den,
[GM] Havliii