Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu

19.8.2024 18:46, naposledy upraveno 19.8.2024 18:46 uživatelem DarkEvilBetty

Ahoj
Ano jsem tu zase se žádostí o zkrácení banu. Havlii říkal abych se tu rozepsala o tom proč jsem porušila pravidla
co jsem porušila. U všech případů co byli šlo emoční vypětí neboli vyprovokování IC a já to prostě emočně nezvládla a udělala jsem co jsem udělala. U prvního banu za metagaming a metabaiting a mixing byl OOC důvod šlo o to že jsem s jistým člověkem chodila IRL což po nějaké době vedlo k rozchodu. A já to emočně nedala a psala lidem že udělám toto a toto následně jsem to neudělala. Ale už jen to že jsem to psala bylo porušení pravidla. Měla jsem na toho daného člověka vztek a taky jsem z toho byla docela v háji. Nechala jsem se prostě unést emocemi. U toho druhého banu to bylo po tom co jsem do chatu napsala že nemá cenu někoho zachraňovat. Už na základě statusu což byla chyba má se erpit tak jak se má. A u třetího banu za tutéž věc jsem se nechala emočně vyprovokovat již od zmíněného Shada. Který za svojí postavu dost nevím jestli to řeknu správně nemá v lásce postavu se kterou moje postava erpí. A já jsem to emočně prostě nedala a napsala jsem pmku co jsem napsala. Následně jsem napsala člověku co mi prostě tenkrát IC zavařil a taky jsem to neměla. Dost mě mrzí moje činy co jsem udělala uvědomuji si to a určitě nemám v plánu znova tyto pravidla porušit. Ještě jednou bych se tu ráda omluvila všem kterých se toto týká a hlavně se chci omluvit i Holýskovi , Puding a Havliimu že museli předtím řešit moje přešlapy co jsem provedla. Upřímně musím začít krotit emoce a dokázat rozdělit emoce do IC a do OOC. A proto po druhé žádám o zkrácení banu.

19.8.2024 21:06

Ahoj DarkEvilBetty!

Zcela upřímně se mi tahle žádost čte mnohém lépe. Jsem rád že si objasnila situaci, také že ses omluvila všem co tím museli zabývat. Rád bych na tebe apeloval aby si nechala IC věci IC věcma a OOC věci OOC věcma. Vím, že to není vždycky úplně jednoduché a že člověka dokáže rozhodit každá blbost. Prosím tě tedy dej si na to pozor.

Jelikož nejsi problémová hráčka a žádost už je lepší, zkrátím ti trest na dva dny. Víc ale pro tebe udělat nemohu, chci aby ses z této chyby poučila a nesla za ní nějakou zodpovědnost. Přesně za dva dny se můžeš napojit, téma uzamykám a děkuji ti.

Pěkný zbytek dne,
[GM] Havliii