Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o UNBAN ( mihal )

mihal

Hráč

6
20.8.2024 00:40

Zdravim rad bych dostal unban protože ban byl nepravem, Prvni duvod je gang prov. je to nesmysl protože OOC ani IC jsem nevedel že to je nejaky gang nemeli žadne barevne šatky nebylo to v hoode nic. Vyvovalani OOC situace moc nevim protože jsem řekl svuj nazor a byl ticho ale muže se to tak brat okey.  A nonRP fear taky blbost když dojeli ostatni mel už strach nedelal pičoviny atd, když vytahli zbrane tak už držel hubu chtel už odjed nemiřili na me řekli mi at odejdu a držim piču, nasednu do auta nastartuji začli miřit tak ze strachu se proste rozjel  to by udelal každej IRL podle meho. Dekuji za vyslechnuti kdybi šlo klidne mužeme na dc či neco a vice vysvetlit dekuji :3.

20.8.2024 00:56

Nemáš ani 100h, ale i tak jsi vyjížděl po někom kdo tam jen jezdí na motorce, a následně jsi vyolával konflikt naprosto zbytečně. Když s tebou daná osoba komunikovala, prostě jsi ho napadl(i přesto, že nemáš těch 100h).
Strach jsem na videu ani v logu neviděla prakticky nikde. Čtyři lidi ti míří na hlavu, a ty budeš pořád říkat "buď chlap" nebo "být vana tak ujedu" a podobně. :D
Ve finále na tebe všichni mířili, dávali ti pokyny aby jsi vylezl z auta a podobně, a ty jsi ujel. Se čtyřma glockama na hlavě.
Mohla bych ti tam přidat i 0 tolerance, jelikož jsi v OOC trval na tom aby si dal okamžitě chance 70 na to jestli ho tvoje rána "vypnula".

Jelikož nemáš 100h, znemožňoval jsi tak rpit ostatním hráčům dle pravidel a zároveň podle toho jak by se normálně jejich postavy chovaly. Proč? Protože pod 100h ti nemají nic udělat. Stejně tak nemáš co ty, dělat jim.
Jednoduše je to zneužívání pravidel a hledání skulin v nich. Což se řadí pod pravidlo 0.

Mám log i video, asi nic moc vysvětlovat nepotřebuju.
Zamítám.