Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban z roku 2022

Hubec525

Hráč

4
22.8.2024 18:51

Dobrý podvečer 

Nedávno jsem si vzpoměl na tento server jelikož je to přes 850 dní co jsem tady dostal ban, za tu dobu jsem nahrál spousty hodin jak na gta fivem a nebo na jiných serverech  ale žádný nebyl jako tento, a navíc mám zde spoustu kamarádu co zde hrají tak bych chtěl z celého srdce požádat jestli by mi nebyla udělena milost abych si zde mohl připomenout ty krásné hodiny hraní a věřím že se moje chyby již zde nebudou opakovat.

Tisíceré díky

Kubele

Hráč

8
24.8.2024 13:45

Nemá čas, buduje komunismus.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
24.8.2024 15:09

Nevím o tom že bychom se vrátili v čase, když se jedná o žádost starou dva roky. Vezmu to rychle, není tu jediný rozumný důvod k tomu vůbec zapřemýšlet o unbanu čí zkrácení. Jediný co píšeš, tak to že máš ban 850 dní a dál že jsi hrál jinde a že ti chybí tvojí přátele a tím to končí. Dej si se žádosti více práce než tohle. Tuhle žádost zamítám.