Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

📱IC témata na fóru, a jak je najít

23.8.2024 10:01, naposledy upraveno 23.8.2024 12:34 uživatelem marekvoe

Příjemný den přeji,

dnes se mi naskytla myšlenka, že jsem viděl dost nováčků za ty skoro dva roky co jsem v Helper Teamu, co se ptá na IC témata na fóru. Často mají problém je najít a to se jim vůbec nedivím vzhledem k obrovskému počtu IC sekcí. Rozhodl jsem se tedy ty nejdůležitější shrnout v tomto tématu, aby poté nováčci mohli jen kliknout sem a dostat se tam, kam potřebují. Samozřejmě je vhodné vyhledávání si takových informací IC zaRpit! Pokud víte o nějakých, které jsem neuvedl, neváhejte využít odpovědí na téma.

Vláda San Andreas - vyhlášky, zákony, soudní dokumenty, atd.

Asi nejčastější sekce se kterou se v IC světě budeme moct setkat jsou zákony, vyhlášky a další věci státní byrokracie. Po otevření odkazu Vám prvně doporučuji si přečíst pravidla subfóra, která najdeme skoro u každé IC sekce na fóru. Je to takový ten žlutý rámeček úplně nahoře.  Když se na subfórum podíváme, můžeme najít další různé podsekce:

• Zákony - kde si můžete dohledat, jakýkoliv zákon, který je, či byl platný v IC světě. To jak zjistit jestli zákon platí, či neplatí už nechám na Vaší postavě.
  • Návrhy zákonů - kde můžete najít návrhy podané členy Kongresu San Andreas nebo Vrchního Soudu, je to vlastně to, co Vláda připravuje uvést v platnost a hlasovat o tom. Můžete na to například IC reagovat.😉
  • Soudní dokumenty a Soud 2.0. - zde můžete vidět dokumenty vydané soudem ( Pozor na jejich IC viditelnost! viz. Pravidla ). Naopak na Soud 2.0. můžete podávat své podněty soudu.
  • Montgomery, Blueberry, Palomino Creek, Dillimore, Fort Carson - jsou subfóra obcí, když probíhají volby, můžete za každou obec zvolit starostu, který následně může vydávat IC vyhlášky do těchto subfór. Všechny vyhlášky, které na území dané obce platí najdete v nich.
  • Úřad pro civilní letectví - Zde nalezneme informace k letištím, kurzům a dalším věcem ohledně letového prostoru San Andreas.
  • Ostatní - taktéž zde můžeme najít přímo témata, která jsou povětšinou rejstříky, což se Vám občas taktéž může hodit vědět, jak najít. Zde vypíchnu - Rejstřík koncesovaných živností, Seznam advokátů

Inzerce - aneb /ads na fóru

Pokud sledujete fórum často, určitě jste si již všimli častých nabídek / poptávek z IC světa na fóru. Ano, opravdu můžete využít fórum a podat tam inzerát, který se možná dostane k více lidem jak přes /ads v IC světě. Kdo ví, že? Ještě předtím, než se vrhnete tam cokoliv psát, tak znovu doporučuji si přečíst žlutý rámeček - pravidla. Díky tomu se možná vyvarujete varování na fóru.

Frakce - aneb IC představení společností

Nedaří se Vám naleznout práci? Nemáte dostatek zaměstnanců ve svojí firmě? Znovu zde můžeme využít fóra. V této sekci najdete několik témat a dokonce i subfór ohledně frakcí. Až na sekci - Ilegální frakce, která slouží čistě jako OOC představení a tedy nelze je využít v IC světě, tak legální frakce jsou veřejné a IC je využít, zase po nějakém tom RP můžete. Taktéž zde můžete propagovat svojí firmu vlastním založeným tématem.  Zase doporučím přečíst si pravidla. 

IZS Frakce - a jejich subfóra

Frakce integrovaného záchranného systému mají taktéž své IC “stránky”, a většinou jsou tak i brány (alespoň, já to tak vždy IC říkal). Na nich můžete naleznout spoustu užitečných informací. Znovu po nějakém tom RP IC hledání. Pravidla snad po páté, již zmiňovat nemusím.😉

Tak zase u dalšího návodu,
marekvoe