Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skrátení banu.

24.8.2024 13:48

Vážený @Havliii

Rád bych touto cestou požádal o zkrácení svého banu, který mi byl udělen na dobu 14 dní z důvodu nulového RP při opravování vozidla, rozsáhlých OOC nadávek a urážek mířených na hráče, metagamingu, metabaitingu a lhaní administrátorovi.

Uvědomuji si, že mé chování nebylo v souladu s pravidly a standardy komunity, a za to se hluboce omlouvám. Chci vás ujistit, že jsem si plně vědom svých chyb a hodlám na nich zapracovat, aby se podobná situace už nikdy neopakovala. Můj záměr nikdy nebyl narušovat zážitek z hry ostatním hráčům, a mrzí mě, že jsem svým jednáním způsobil nepříjemnosti.

Od udělení banu jsem měl čas přemýšlet nad svým chováním a chci se aktivně zapojit do komunity s pozitivním přístupem a zlepšeným RP. Věřím, že mi dáte příležitost ukázat, že jsem schopen hrát podle pravidel a přispívat k přátelské a zábavné atmosféře na serveru.

Děkuji vám za zvážení mé žádosti a jsem ochoten spolupracovat na jakýchkoli dalších opatřeních, která by mohla být potřeba.

S pozdravem, BojovaHelina

24.8.2024 14:56

Ahoj BojovaHelina,

děkujeme za tvoji žádost o zkrácení trestu. Po pečlivém zvážení jsme bohužel dospěli k rozhodnutí, že zkrácení trestu v tomto případě není možné. Chápeme, že toto rozhodnutí může být zklamáním, ale je důležité, abychom zajistili, že pravidla serveru budou dodržována spravedlivě pro všechny hráče.

Doporučujeme, aby ses zaměřil na dodržování pravidel, a těšíme se, že se po uplynutí trestu znovu zapojíš do naší komunity.

S pozdravem,
[GM] Havliii