Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost u UB-zkrácení za TrashRP.

24.8.2024 22:07, naposledy upraveno 24.8.2024 22:23 uživatelem Filipkko

zdravím všechny čtenáře mé žádosti, abych to objasnil situaci dnes cca kolem 21:06 GM-holýsek.

(předem se omlouvám za gramatické či diakritické chyby přece jen je už pozdě večer)

(nebudu ho pingovat)

začátek celé situace-

Já (Sajmon Deabello, moje IC postava) a Petr flores (@dTrix), jsme se domluvili n večerní akci.. akce která měla probíhat rychle, mno jenomže se naskytl problém, a ten byl s Medalem kde jsem potřeboval zapnout nahrávaní které mi stejnak nešlo, jak je v pravidlech psáno: každá ilegální akce musí být nahrávána a sehrána, nebo taky pozorována členem AT, bojoval jsem s Medalem.. mno jak jistě víte, nad postavou máte kolonku.. že jste na ploše, která taktéž byla i nad mojí postavou, mezitím co jsem byl v alttabu a byl na krajnici, dorazilo za mne PSA vozidlo ve kterém seděl-David Lagner AKA Djdave, mno jenomže já to ani nevnímal do té doby, dokud nezahoukal, jelikož jsem byl stále v alttabu..

určitě si pamatujete někteří osobu Oliver Smok- AKA adagf který již na skimu nijak nepůsobí z důvodu permanentního banu, ve vozidle ve kterém jsme s Petrem seděli patřilo Firmě Flok s.r.o která mu taktéž patřila (oliverovi) taktéž i byla audi napsaná na firmu.

jak jistě víte všichni, nad autem přes /ed nebo taky M->kliknout pravým na autu-> upravit popis, si upravíte popis vozu který byl na daném autě i měněn, osoba Oliver Smok si nechala dělat jiné sedačky (Oliver Smok ilegální postava), která měla zaerpený i přihrádku na krátké zbraně, jenomže geniální kamarád Petr Flores (@dTrix) musel ed změnit protože si myslel, že to PSA budou metovat.

abych se vrátil k mému problému, a to je ten, že jsem ban dostal vlastně za TrashRP hodím vám se fotku logu která podle Holýska a možná i některých z vás je trashRP.

>>klik

log č.1, možná jste větu nepochopili ale jednalo se o to, že pod sedačkami bylo Rpené krytky které byly pod sedačkamy které taktéž i byly pokryté ocelové trubky pode sedačkou jak spolujezdce tak i řidiče.

>> klik

log č.2, zde vidíte jak se Jackson alespoň zasnažil v RP avšak mu chance bohužel/dík nevyšla, mno každopádně předtím se seběhlo RP, taktéž logy sem dám

>> klik

zde máte na pročtení celého našeho RP, kdyby to bylo TrashRp za mne by to vypadalo jinak, a kdyby už došlo k porušení tak by dle mého tak se jednalo o lhaní do /do.

ptal jsem se i Pudi kteří mi načež odpovědela:

Máš to zaerpený?

měl to zaeprený adagf.
má permu.
asi druhým měsícem.
Pokud to má nějak pořádně zaerpený tak asi v pohodě..pokus rpil i to že je tak dával.
čekal jsem na vyjádření ještě jednoho admina, ale toho tady nebudu zmiňovat, zbytečně bych mu dal ping.
každopádně bych chtěl říci.. že se omlouvám za pohoršení či kažení RP Jacksonovi, mým cílem je alespoň dostat zkrácení trestu, poslední dva týdny jsem tu ani nehrál, a i to RP mi šlo (myslím asi týden předtím když jsem tu ještě byl). až tedy do teď.
bohužel jak již Holýsek činil a i usoudil, nemám dostatečné práva ban nějak popírat, každopádně pokusím své štěstí, a ačkoliv mám velkou historii, tak slíbím, že se tohle již opakovat nebude, ano mám sice historii jak bibli, ale opravdu nejsem tak hloupej abych porušoval pravidla. 
tím bych taktéž chtěl upozornit @adagf aby mi již zaslal logy a nebo holýskovi kterou situaci pořeší, opravdu mě mrzí a štve, že za chybu která není ani způsobena mnou, trest si odpykám já opět.
taktéž bych chtěl poděkovat za prošetření mé žádosti... ačkoliv mnoho lidí nebude souhlasit, tak i tak zkusím své štěstí a snad se povede jej dopracovat po ten unban, tímto bych uzavřel moji žádost, pokud tahle žádost nevyjde uvidíme se za deset dní, toto je moje asi třetí a i poslední žádost kterou již čtete.
přeji hezký den/večer/ráno.
Filippko out.

SilveR

Hráč

43
24.8.2024 23:28, naposledy upraveno 24.8.2024 23:29 uživatelem SilveR

Čau ahoj Filipko, tou otázkou čo ti dala Pudi presnejšie : Máš to zaerpený?

25.8.2024 18:38

Ahoj, dnes mi Havliii napsal a i já si toho všiml, že si dostal ještě prodloužení tvého banu. Takže ti tuto žádost o unban i zkrácení zamítám. Kdyby cokoliv, můžeš mi ještě napsat na DC a vyřešíme to tam dále.