Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení permanentínho banu

Nixoqq

Hráč

18
24.8.2024 23:59
Ahoj @Puding, i všem co to čtou. Včera (23.08.2024) v 21:28, jsem obdržel permanentní ban za ´´urážky staffu´´´. Chvíli jsem si nebyl vědom co se děje, po té se jedna osoba přiznala že nás ve skupině s Bobkem naprášil. Ted k Banu, moc nechápu za co jsem obdržel permanentná ban, když jsem napsal: (přímo cituji) ´´Prcá s puding co čekáš´´, ´´on si vybrečí vše´´ , ´´šak prcá s puding co čekáš´´. Vím a uvědomuji si že to co jsem napsal bylo nevhodné ale jak už jsem dříve zminoval, tyto zprávy nebyli napsané/zveřejněné nikde na leosightu nebo kdekoliv jinde kde by ji mohlo zaznamenat větší počet lidí. Pouze ve skupině, kde je MAX 10lidí, z toho 5 kteří tam byli aktivní. Tímto bych chtěl poprosit o nějaké vyjádření a o zkrácení banu. Thats all, Nixo...

Nixoqq

Hráč

18
28.8.2024 12:44
Chtěl bych tohle směřovat k globálnímu administrátorovi. Děkuji.
29.8.2024 23:41

Stojím si zatím, že jsi se choval jako hlupák a prase. Každopádně jsem přehlédla fakt, že i když jste si psali ve skupině kde jsou především lidi ze Skima, byla to skupina která nesouvisí s LS. Dám jak tobě, tak tomu druhému unban. Ale předem tě varuju, že jakákoli i sebemenší provokace na tohle téma ingame skončí banem který ti nezruším.