Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vyvlastnění nemovitostí, které leží na mém pozemku

lolcz

Hráč

42
27.8.2024 11:27

Podatel: James Palmerg

Věc: Žádost o vyvlastnění nemovitostí, které leží na mém pozemku

Odůvodnění: Vážený soude,

již před rokem jsem si zakoupil parcelu s ID 346. Původně jsem měl podnikatelský záměr ze kterého následně sešlo. Nicméně na mém pozemku sídlí firma Vortex Company, která je vedena pod EČ 371 a zastupuje ji pan Steve Duck. Vzhledem k tomu, že jsem nebylo mým záměrem dělat komplikace firmě, tak jsem si vyhledal zmíněného jednatele společnosti se kterým jsem se verbálně domluvil na měsíční kompenzaci za užití mého pozemku. Plnění začalo od června 2024, ale doposud jsem neobdržel ani jedinou korunu. Domluva zahrnovala částku 500 tisíc korun za měsíc. Pan Duck je mi tedy dlužen 1 500 000,- a to za měsíce červen, červenec a srpen. Samozřejmě částka nebude vymáhána, jelikož nedošlo k sepsání smlouvy o pronájmu, takže Vás žádám o vyvlastnění nemovitostí s č.p. 4948 a 4949, děkuji.

S pozdravem

Záměr: Nabytí nemovitostí do mého vlastnictví

Přílohy: ---

(( Firma v interiéru nemovitosti má vlastní produkt. Došlo asi třikrát k výměně majitele firmy a za cca 10 měsíců jsem z celkového pronájmu vydělal cca 200 tisíc, takže to moc rentabilní není. Snažil jsem se dosáhnout toho, abych nikoho vyvlastňovat nemusel, ale snaha z jedné strany nestačí. )) 

dnes v 17:46

Adresát: James Palmerg
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

Váš podnet bol spracovaný pod značkou [S-953]. Kópia bola zaslaná na korešpondenčnú adresu.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas