Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o unban

29.8.2024 20:18

Přeju dobrý večer, 

Dneska pred par minutama jsem dostal ban od havliho za zamysleny na dvě min chápu to je to kravina ale jen sem odeleš a doufal jsem že jakoby že to nikdo neuvidí lebo chybu jsem si uvedomil hned po sekunde co jsem odešel a take jsem byl dlouho pryč kvuli nemoci ale to je též jedno ale rad bych hrál už jen z důvodu že na intru nebudu moc hrát nic jiného též se moc omlouvám prosim alespoň o zkrácení či unban a ještě za odpověď děkuje Rudolf 

30.8.2024 01:21

Ahoj.

Takové kraviny do statusu opravdu nepatří. To že mi tu píšeš, že si doufal, že to nikdo neuvidí.. Proč si se radši na ten status nevykašlal? Udělal bys mnohem lépe. Nejlepší volba je stejně F10 a přepnutí na výběr postav. Několikrát si mě přesvědčoval, že se pravidla pořádně našprtáš a že už nebudeš nic porušovat.. Bohužel, po každé co k nám po nějaké delší době zavítáš, tak po každé něco porušíš a shodou okolností tě řeším většinou já. 

Sliby, sliby, sliby. Bohužel, v momentální chvíli si mojí důvěru ztratil a to pro tebe znamená, že si svůj ban odpykáš celý a zkrácení ani unbanu se nedočkáš. Měl by ses asi zamyslet, jestli ti to za to stojí.

Měj se krásně,
[GM] Havliii