Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požádání o unban - Thomas Sustibuk

OhromnyFrajer

Hráč

3
30.8.2024 10:56

Zdravim, chtěl bych požádat o unban.

Od mojeho banu už nějaká doba uběhla (skoro 2 měsíce) a znovu jsem se rozhodl zkusit si na tomto serveru zahrát, zaRPit.

Dost mě mrzí, co jsem s klukama udělal, ať už metagaming, zerotolerance, a další věci.. Dělali jsme hrozné kraviny a nejspíš jsme i znepříjemňovali hru ostatním hráčům. Ovšem s tím už je konec, byl jsem zaučen, a zjistil jsem, kde jsem dělal chyby a jak je do příště nedělat. Jenom vím, že jsme z toho měli hroznou srandu, teď už mi to tak vtipné nepříjde.

Od té doby co jsem ten ban dostal jsem se opravdu změnil, a nehodlám ze sebe znovu dělat nějakého gangstera, chtěl bych si zkusit udělat letecký průkaz a zjistil jaké to je, létat na skimu s letadlem.

Děkuju za jakoukoliv odpověď, jsem si vědom, že některé věci co jsem v minulosti udělal už jaksi nenapravim, taky mám celkem zajímavou historii banů a proto asi nemám takovou šanci na úspěch, ale za pokus nic nedám.

Dost jsem přemýšlel, jak takovouhle žádost podám, proto jsem si s tím dal práci, byl bych rád, kdyby jste si to někdo aspoň celé přečetl a napsal mi upřímnou zprávu ať už kladou, či nikoliv.

Přeju všem kdo tohle čtou pěkný zbytek dne. 

2.9.2024 15:24

Ahoj, žádosti vyhovím, uvidím-li obdobné jednání, nebudeme vůči tobě již tolik shovívaví a bez dalších komplikací budeš z našeho portálu permanentně vyhozen.