Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o un-ban/omluva

30.8.2024 14:43, naposledy upraveno 30.8.2024 14:43 uživatelem Kopamax

Dobrý den milí AT.

Žádam o un-ban ktery jsem dostal za TrashRP, lhaní do /do, non-RP Injuries (4 dny).

Chyby neboli Trash RP lhaní a nonRP injuries jsem si uvědomil že byly chybné a chyba byla celá na mé straně.

A omlouvám se policistovy kteremu jsem lhal do /do a za muj trash RP a non-RP injuries.

Prosil bych o un-ban a o přijmutí mé omluvi všem kterým jsem něco provedl v mé naháněčce (nonRP injuries).

Doufám že milí a rozumný Admin @Havlii přimouří okčo a pustí mně do hry.

Mé chyby se už opakovat nebudou a budu více přemyšlet nad tím něž něco udělám tak aby to bylo pro spravnou věc.

Předem děkuji Adminovy @Havlii za odpověd a s pozdravem Kopamax.

30.8.2024 16:11

Ahoj, je mi celkem líto že si nepochopil mojí zprávu k žádosti, kterou sis psal včera.

Dost jasně jsem ti napsal, ať si novou žádost napíšeš nejdříve za dva dny. Jelikož si moje podmínky nesplnil tak si už ani další žádost nepiš, každá žádost bude zamítnuta a ban si přečkáš celý. Zamítám a příspěvek zamykám.

Pěkný den ti přeji,
[GM] Havliii