Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Opětovná žádost o zkrácení, či zrušení banu pro Globální administrátory. ( @Puding )

craftingclone

Hráč

14
30.8.2024 18:05

Zdravím všechny, určitě si pár lidi zde všimlo že jsem si 26.4.2024 podával žádost o unban, případně zkrácení, taktéž jsem zkrácení dostal na 200 dní, za což taktéž děkuji @Puding a celému AdminTeamu. 

Kapitola #1

Myslím si že jsem po cca. roku dostatečně dospěl na to abych mohl říct že by se tohle už nikdy neopakovalo, potažmo jsem zklamal pár lidi, moje začátky od roku 2020, přesněji 29.4. no.. Řekl bych že to bylo docela drsný, nebyl jsem nikdy dokonalý hráč, a myslím si že to nebyl a není nikdo, tím bych se zároveň chtěl omluvit hodně lidem z komunity, určitě bych rád začal nějak na nové úrovni s Administrátorem @SovietDog -em , myslím si že by šlo začít v nějakém lepším světle, pokud by mi dal šanci.

Kapitola #2 / Moje chování a tresty, které mi byli uděleny.

Myslím že spousta lidí si pamatuje za co jsem byl zabanován, v dnešní době si uvědomuji víc a víc že moje dané tresty byli adekvátní kvůli tomu co jsem udělal např. Alt to Alt, Metagaming, apod.. Ale rád bych všem ukázal že jsem nový člověk a že takové věci už nedělám a nikdy bych neudělal, opravdu mě to mrzí že to nedokážu ani vyjádřit, chci všem a hlavně sobě dokázat, jak moc jsem se zlepšil.

Kapitola #3 / Co bych dělal po návratu?

Rád bych se věnoval nadále autům a rozvíjel svoje Mechanic RP aby to bylo dokonalé, taktéž již nevidím smysl v ilegálním RP, chtěl bych žít čistě legální život který se bude věnovat autům jak jsem už zmiňoval, taktéž bych se rád věnoval svým přátelům kteří tu semnou drží dost dlouho. Případně bych rád tvořil různé "eventy" a "srazy" pro zbytek komunity, jako jsem často s lidmi okolo sebe dělával.

Kapitola #4 / (Snad) poslední omluva a rozloučení

Vím že tato žádost nebyla nic extra a taky že jsem se několikrát opakoval, ale pokud bych dostal tuto šanci tak bych nadále s vámi všemi rád zaRPil a taktéž bych rád viděl vývoj serveru po roku co jsem neměl možnost tam být, taktéž ta poslední omluva... Omlouvám se všem kterým jsem svým chováním ovlivnil jakoukoliv situaci v RP nebo vyloženě zhoršil zážitek ze hry.

Děkuji za přečtení žádosti až sem a strávení času, Tuto žádost směřuji opět na @Puding a Doufám že se zase někdy uvidíme, přeji krásný zbytek dne či, noci

Zerro/CraftingClone out.

12.9.2024 00:59

Ahoj, probrali jsme tvůj unban se zbytkem AT, a bohužel ti musím žádost ještě zamítnout.