Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o udělení koncese pro Garver Auction House


31.8.2024 19:49

Podatel: Garver Auction House

Věc: Žádost o udělení koncese


Vážení členové Kongresu,

obracíme se na Vás s žádostí o udělení koncese na Realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi pro společnost Garver Auction House (IČ 272). Účelem je výhradně vlastnictví, nákup a prodej nemovitostí v rámci našich aukcí. V momentální chvíli nemůžeme manipulovat s obytnými prostory jako právnická osoba postrádající tuto koncesi dle zákona č. 97/2022. Naším plánem je rozšířit aukce právě i o nemovitosti. Zkušenosti s prodejem nemovitostí máme, v minulosti jsme již dvě vydražily a to před zavedením zákona o ochraně obytných prostor v platnost.

V případě dotazů nás můžete kontaktovat emailem na adrese: aukce@garver.ic

Děkuji za zvážení,
Fang Casey, licitátor GAH.

1.9.2024 06:39

Adresát: Garver Auction House (( @Rataj ))
Věc: Odpověď na podnět


Vážený pane Casey,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci Vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro realitní zprostředkování a obchod s nemovitostmi Vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku. 


E. Hawkins

 

 

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo