Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Sausage

Hráč

9
8.9.2024 19:13

Dobrý den, cca. před půl rokem jsem dostal ban na skimu, po unbanu, jako první co jsem udělal tak jsem zkusil A2A systém mě nepustil a já jsem dostal ban na 120 dní asi, dnes jsem si akorát vzpomněl na skimo a co všechno jsem tam chtěl dělat, vážně mám chuť si pořádně zaRPit, bez nelegálu, ban mi zbývá ještě tak asi na 60 dní, chtěl jsem se zeptat jestli by jsem prosím nemohl dostat unban, nebo alespoň zkrácení, prosím, uvědomil jsem si že nelegal není cesta, byl jsem 13ti leté dítě a špatně jsem Rpil, prosím když ne unban aspoň zkrácení, vážně mám chuť si zahrát, děkuji.

9.9.2024 07:56

Ahoj, nemáš bohužel snahu o to si zjistit, za co trest máš, a těžko si z něj vezmeš ponaučení. Banlist se dá snadno najít, tak si ho projdi, v důvodu trestu máš pak vcelku jasný důvod, proč unban nebude. :)