Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban/Zkrácení TrashRp

turbinO

Hráč

6
9.9.2024 18:23

Ahoj, dnes kolem 16:50 jsem dostal ban na 10 hodin za Trash RP, konkrétně za to, že jsem zaRPil hloupost - použil jsem /me jebl a /do krvácí. Chtěl bych se za to omluvit. Uvědomuji si, že výmluva na to, že jsem přešel z GTA 5 FiveM, nemá smysl, ale rád bych požádal alespoň o zkrácení nebo zrušení banu. Poučil jsem se ze svých chyb a už se to nebude opakovat. Chtěl jsem si dnes zahrát s kamarády a vydělat nějaké peníze, ale kvůli mé hlouposti, kdy jsem někoho ťukl na parkovišti a zaRPil jsem nevhodnou situaci, mám teď ban na 10 hodin. Díky za pochopení, turbinO.

turbinO

Hráč

6
9.9.2024 21:12

Příště zarpím důkladněji.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post
9.9.2024 21:19

Ahoj turbinO! (( @turbinO ))

Jsem rád, že si uvědomuješ, že to byla hloupost. Chápu, že se takové věci na FiveM RPí, ale ty tu nejsi nový, máš nahráno pár stovek hodin. Kdybys tu opravdu nový byl, domluvil bych ti helpera a poslal tě na zaučení. Pravdou je, že si tu nejspíše delší dobu nehrál, jelikož poslední ban máš v roce 2023 a to ti hraje do karet.

Nebudu tě nějak dál dusit, pár hodin sis odpočinul a já ti udělím unban - Nechci to už ale nikdy vidět. Klidně se domluv skrze /hc na doučení s helperem, mile rádi ti určitě pomohou. Příspěvek uzamykám a ty si jdi zahrát.

Pěkný večer!
[GM] Havliii