Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban.

turbinO

Hráč

6
10.9.2024 22:35, naposledy upraveno 10.9.2024 22:57 uživatelem turbinO

Ahoj,

rád bych požádal o přehodnocení mého banu za Non-RP řízení s taženým autem a nedostatečné RPení zranění postavy.

Pokud jde o Non-RP řízení, uznávám, že couvat s autem na laně může být v reálném světě nerealistické. Avšak v dané situaci jsem ujel jen krátkou vzdálenost od odtahovky k opravně a nebyl jsem si vědom, že by to mělo být porušení pravidel. Navíc to nikdo neviděl a svým jednáním jsem nikoho neovlivnil ani nepoškodil, takže si nemyslím, že by za to byl ban nutný.

K otázce RPení zranění (zlomený nos), rozumím, že jsem mohl lépe ztvárnit bolest, ale i v reálném životě lidé nemusí s takovým zraněním neustále vykazovat výrazné známky bolesti. Pokud to však nebylo dostatečné, omlouvám se a v budoucnu se z toho poučím.

Doufám, že toto vysvětlení povede k přehodnocení mého banu, protože věřím, že nebyl nutný.

Děkuji za váš čas.

A nedělá mi problém jít na Discord a o tom se pobavit nebo říct co a jak.

focaan

Hráč

11
10.9.2024 22:36

Popravdě netuším jak měl více rpit zranění nosu, jako to má kulhat při chůzi či co?

10.9.2024 23:29

Ahoj,

sledoval jsem vaše RP chvilku a bylo mi z toho přiznám se smutno.
Během toho, co jste jezdili, jste se skoro nebavili v IC i tak jste věděli, co každý jdete dělat. Non-RP driving tam byl cítit patřičně delší dobu. Onen "hřebíček do rakve" pro tebe byl dle mého právě ten driving při odtáhnutí vozidla, nutno ještě specifikovat, že ty si postava s maskováním F7. 

Jelikož od začátku sledování vaší partičky až do konce, kdy jsem se ti rozhodl dát ban si měl stále status zlomený nos bez jakékoliv interakce na něj, ostatně jak si mi i sám pověděl, nijak si neRPil ošetření, tak mně příjde, že ses tím spíš vyhýbal nějaké RPení injuries a že to byl jen text na tvojí postavou, který tam byl vlastně k ničemu. Pokud mi na discord Zelinar pošleš log s tím, že si někde RPil ohledně aspoň trochu ošetření oného nosu či s tím zraněním se snažíš nějak něco dělat IC(např. po té příhodě, kdy se mu to stalo, to tu postavu fakt bolí), jsem schopen ti zkrátit ban. 

Jinak teda nemám zájem o to ti nějak zkrátit ban, jelikož si nemyslím, že by takovéhle RP mělo nějakou větší hodnotu, i když jste partička, jenž může mít nějaké social RP a třeba i pěkný.

Zde přikládám menší úryvky z videí, co jsem natočil během vašeho "RPení":
Video

Klidně ti to tady nechám ještě prostor na vyjádření, tudíž to máš otevřený tenhle topic.

turbinO

Hráč

6
10.9.2024 23:35

kamo dlouho jsem se tak nezasmál dík za ten klip, a určitě jsem tam neporušil sám ty pravidla a to s tim nosem je fakt sračka, když ani nevíš jak se to stalo.

focaan

Hráč

11
10.9.2024 23:39

Popravdě nereznavzdy musím souhlasit s tím že ten glue/odtah byla sračka, ale ten nos nějak nechápu..

turbinO

Hráč

6
10.9.2024 23:39

A jakoby nevidím tam problém vše co tam je tak irl by se dalo taky, a ten sjezd z dalnice by se strhl max nárazník ale určitě nic co by se neopravilo, prostě s banem nesouhlasim, a to lano bylo zarpeno + couvat se dá s autem na laně sice ho trošku najebeš ale to je už ic.

10.9.2024 23:42

Jelikož vidim, že asi dávat další prostor k nějakému vyjádření bylo zbytečný, tak to tu zamknu, případně mě můžeš kontaktovat na discordu Zelinar. 

Žádost zamítám.