Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban/Omluva

turbinO

Hráč

6
11.9.2024 18:36

Ahoj,

rád bych se ti upřímně omluvil za své chování a aroganci vůči administrativnímu týmu. Uvědomuji si, že jsem se choval nevhodně, a hluboce lituji svého přístupu, který jistě způsobil problémy a frustraci nejen pro tebe, ale i pro ostatní členy komunity.

Moc mě mrzí, že jsem se neřídil pravidly a nesnažil se o kvalitní roleplay. Chápal jsem, že mé chování během hraní nebylo v souladu s očekáváními a standardy, které jsou na serveru nastavené. Omlouvám se za to, jak jsem přistupoval k RP zranění a jak jsem se vyhýbal interakcím, které byly klíčové pro plynulý a realistický herní zážitek.

Pokud by to bylo možné, velmi bych ocenil, kdybych mohl požádat o přehodnocení nebo zkrácení mého banu. Mám opravdový zájem se vrátit a ukázat, že jsem se poučil a že jsem odhodlaný dodržovat pravidla a přispět k pozitivnímu hernímu prostředí. Chci se aktivně zapojit do hry, hrát v souladu s pravidly a být konstruktivní součástí komunity.

Jsem si vědom toho, že jsem zklamal tvé očekávání, a snažím se napravit své chyby, abych se stal lepším hráčem a lepší součástí této komunity. Velmi si vážím času, který jsi věnoval mé žádosti, a pokud mi dáš druhou šanci, budu se maximálně snažit, abych ukázal, že jsem se poučil a že se takové situace již nebudou opakovat.

Děkuji ti za zvážení mé žádosti a za tvou trpělivost. Omlouvám se za všechny způsobené problémy a doufám, že budu mít možnost se vrátit a přispět k lepšímu hernímu zážitku pro všechny.

11.9.2024 18:51

Ahoj, děkujeme za tvojí žádost napsanou umělou inteligencí.

Rádi bychom ti poděkovali za to, že jsi se na nás obrátil se zájmem o návrat do naší komunity. Každá žádost o unban je pečlivě přezkoumávána, protože naším cílem je zajistit, aby se každý hráč mohl podílet na příjemném a férovém zážitku, především v rámci roleplay (RP), kde je spolupráce a respekt klíčová.

Roleplay je o vzájemném ponoření se do příběhu, kde každý hráč přispívá k atmosféře a plynulosti děje. Toho lze dosáhnout pouze tehdy, pokud všichni respektují nejen pravidla hry, ale i jeden druhého. Tvůj ban byl udělen kvůli porušení těchto pravidel, která jsou nastavena tak, aby chránila integritu hry a zaručila rovnost mezi všemi hráči.

Rozumíme, že každý může udělat chybu, nebo situace může být vyhrocená, obzvlášť v intenzivních scénářích RP. Je však zásadní, aby se každý z nás poučil ze svých chyb a uvědomil si, jaký dopad může mít porušení pravidel na ostatní členy komunity. Pravidla nejsou jen omezující soubor podmínek – jsou tu proto, aby nám všem umožnila prožít kvalitní herní zážitek bez narušení.

Oceňujeme tvou iniciativu situaci napravit a žádost o zrušení banu jsme vzali vážně. Rozhodli jsme se ti zkrácení zamítnout a tak i žádost o unban.

Pokud máš jakékoli dotazy ohledně pravidel nebo RP mechanik, neváhej nás kontaktovat. Jsme tu, abychom ti pomohli a podpořili tě v tom, aby tvé další působení bylo přínosné a zábavné jak pro tebe, tak pro ostatní hráče.

Děkujeme za pochopení a přejeme ti hodně zábavy při dalším hraní.

S pozdravem,
[GM] HavliiI alias AI.