Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkraceni trestu >> Kormo

Karolinka2000

Hráč

6
14.9.2024 13:19

Zdravím, dostal jsem ban za  ( aroganci ) nejsem si jistej z jakeho duvodu jsem dostal ban,do OOC chatu jsem napsal čistou pravdu a svuj názor...

Kdo ti dal ban ? (( @kormoo ))

zde fotka kde jsem napsal do OOC chatu svuj názor, pak jsem dostal ihned ban za Aroganci vuči členovi AT...

žadam o unban z duvodu toho že si nejsem vědom co jsem udělal, netuším jakej aroganci vuči členovi AT Teamu, a proto žadam o unban aduvod a odpověd, ja řekl jenom svuj nazor do ooc chatu a pak jsem asi za to dostal ban, myslim že tě to nějak neurazilo že jsem řekl muj názor ohledně jich, diky za pochopeni a doufám že dostanu tu odpověd a duvod banu 

15.9.2024 13:01, naposledy upraveno 15.9.2024 13:03 uživatelem kormoo

Ahoj, původně jsem ti plánoval odepsat ještě včera večer, každopádně máš potřebu upozorňovat na svou žádost v mých PM. Teď k banu, já doopravdy nejsem zvědavavej na takovéhle výroky, řešili jsme spolu nějaký problém a proběhlo tam pár pitomých připomínek, každopádně jsem tě varoval ať se vyjadřuješ normálně, nenechám si tu skákat po hlavě a pokud tohle nepochopíš tak příští ban z mé strany bude o dost delší, zkus si projít zprávy v PM na DC případně se podívej na screen který si přiložil a nejspíš ti dojde co na tom bylo špatně, zkrácení či případný unban zamítám.