Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Havlii


14.9.2024 13:50

Dobrý den,
obracím se zde z důvodu mého banu a také jeho zkrácení nebo úplného odstranění který jsem dostal od Havliiho včera a to na 6 dní, z pohledu celé situace to bylo kompletně mojí chybou, a proto se musím omluvit, nejen Havliimu ale i všem, kdo se RP akce účastnili.

Ano, v tu chvíli jsem jednal trošku nerozváženě a beru celou RP akci a jeho zkažení na sebe což už ale jistě všichni víme, chtěl bych se tedy ještě jednou omluvit všem účastněným na RP akci kterým jsem mou chybou a mým RPčkem ztratil třeba 5-10min jejich času který mohli věnovat do něčeho jiného např. Vydělávání pěněz, což myslím si že ban je právém dán ale chtěl bych se dotázat zda by nemohl být aspoň trošku zkrácen nebo úplně unbannutý slibuji že jsem si pravidla všechna přečetl a jsem ochoten jej respektovat a RPit podle nich ten den bez Skima mě již zabíjí myslím si že má chyba bude hlavně v tom že přecházím z FiveM kde se takové věci moc neřešily již jsem si ale přečetl všechna pravidla a myslím si že už jsem tak trošku pochopil rozdíly přece jen 2-3 roky jsem tu nebyl a ani neRPil na MTAčku přesto že jsem na to měl již několik choutek.

Ještě jednou bych se chtěl omluvit všem zůčastněným a hlavně Havliimu kterému jsem opět přidělal svou chybu další práci a připravil jsem ho o pár minut času které mohl věnovat jiným hráčům kteří jej opravdu potřebovali.

Ještě jednou a naposledy se omlouvám za své chování a děkuji za zvážení mé žádosti.

14.9.2024 19:05

Ahoj Wolfy!

Ban si dostal včera a dle mého je brzo na to, aby si usiloval o nějaké zkrácení trestu či unban. Porušil si dost pravidel a oháníš se na to, že přecházíš z FiveM. To vám tam tolerovali věci typu, že se odpojíš z RP akce, aby tě policajti nemohli zavřít do CPZ? Tomu se mi upřímně moc nechce věřit, ale jó, třeba tomu tak opravdu bylo. Bohužel, použiju oblíbenou administrátorskou frázi - Neznalost pravidel neomlouvá.

Žádost je sepsaná hezky, za to ti děkuji, ale v momentální chvíli se zkrácení ani unbanu nedočkáš. Pokud budeš chtít zkrácení, tak si podej žádost za další dva dny a více se rozepiš o konkrétních porušení. Samozřejmě mám pochopení pro to, že přecházíš z FiveM, ale i tak si myslím, že sis dost věcí mohl uvědomit, například že radši zajedeš autem do vody, než aby ses nechal chytit policií.. To bys v realitě udělal? Já si myslím, že né. Rozhoduji tedy že ti trest zůstává v momentální chvíli celý a ty, když budeš chtít, tak si podej žádost za dva dny. Uzamykám.


Pěkný večer, 
[GM] Havliii


Powered by LeoSight IFS
LT~23