Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Havlii


15.9.2024 22:14

Dobrý den zas a znovu,

obracím se zde znovu o zkrácení unbanu nebo jeho úplného odstranění abych již mohl hrát, jak jsem již psal v minulým opět bych se všem chtěl omluvit za mé jednání a chování a také RP celá RP akce byla zkažená MNOU protože moje rozhodnutí bylo na hovno, odpojil jsem se a to místo toho abych vzal IC následky na sebe a jednoduše jsem se podělal z IC trestu který mě i tak čeká nechci tu nějak omlouvat své chování ( to ani nejde )
už jen to že jsem skočil do vody s autem třeba ve 100ce byla ta největší blbost co jsem mohl udělat a omlouvám se za to příště takovouhle blbost již neudělám a to přislibuji mé RP nebo jednání při té RP akci by se dalo přirovnat i k trollu což jsem samozřejmě nechtěl jelikož mě to po dlouhé době opět začalo extrémně bavit a pro to si i píšu unban abych zas mohl co nejrychleji skočit do kolejí v lepší stopách což myslím tak abych nedělal blbosti mou omluvu jsem jako hlupák bral neustále že přecházím z FiveM kde se tyto věci moc neřeší což kdo ví ten ví, ale nelze to brát jako omluvu měl jsem si toto chování uvědomit dříve.

Jak jsem již psal v té chvíli jsem jednal nerozvážně a prostě s prominutím idiotsky což mě i v celku sere protože si myslím že nemám a ani jsem nešel zde hrát abych někomu kazil RPčko což jsem stejně bohužel udělal ať HZSce nebo PSAčkum sere mě to ale teď už s tím nic neudělám jen za to vzít své plné následky a poučit se, uvědomuji si vezměs všechno co jsem tak v ten den porušil (Switchnutí, Lhaní, Nevážení si vlastního života a waterevading)
tyto pravidla nejsou úplně malá a nelze je tak jednoduše přehlédnout proto chci poděkovat Havliimu že mi dal ban jen na 6 dní, ale už i tak to nedávám :D nedivil bych se kdyby mi natáhl 14 dní natvrdo protože tato pravidla byla porušená mnou a jak jsem již psal nejsou malá psal jsem i Havliimu že se pravidla naučím a přečtu zde na webu což jsem také udělal a řekl bych že jsem opět rdy jít zpět na RP tentokrát již v normě a né v tomto trashu který jsem vykonávál, pochopím pokud mi Havlii nedá unban nebo zkrácení, jak už jsem trochu nahoře psal pravidla nejsou malá ale i přesto bych byl rád kdyby mi ban byl odebrán nebo alespoň zkrácen..

Opravdu bych byl moc rád kdybych dostal unban nebo aspoň zkrácení

Ještě jednou se omlouvám za své chování, RP a jednání v této situaci kterou jsem úplně posral a děkuji za pročtení a za zvážení mé žádosti.

16.9.2024 20:37

Ahoj Wolfy! (( @Wolfy ))

O tvé žádosti jsem věděl už předtím, co sis jí napsal, ale nechal jsem jí schválně ležet, jelikož jsem u tvé minulé dost jasně psal, ať si další žádost podáš za dva dny, což se tak bohužel nestalo a já byl nucen ti to tu nechat ležet. Věcí co si udělal bylo mnoho, všichni jsme tam nechali dost času, který jsme mohli využít daleko lépe. Jak jsem již psal, mám pochopení, že přecházíš z FiveM, jelikož všichni víme jak to tam funguje. Budu pevně věřit, že sis pravidla opravdu přečetl a že se vrátíš do hry v lepším světle a že už nikdy nebudu muset řešit takové blbosti.

Polovinu trestu máš za sebou, dostal si vcelku krátký ban, na tvá porušení. Žádost sis napsal pěkně, za to ti děkuji. Trest ti zkrátím o den, tudíž přesně od teď za dva dny si můžeš zahrát, ale víc pro tebe nemohu udělat. Ty si na to dej už pozor, příští ban už bude mnohem delší a žádného zkrácení se nedočkáš. Ban ti krátím, žádost uzamykám.


Pěkný večer,
[GM] Havliii


Powered by LeoSight IFS
LT~26