Titul před jménem: Bakalář ( Bc. )
Jméno a příjmení: Elias Meyer Wagner
Datum narození: 12.12. 1985
Země narození: Severní Německo
Občanství: San Andreas
Vzdělání:
2003 – 2008 ´´Hochschule´´ ( Vysoká škola ) – Bakalář
1999 – 2003 ´´Gymnasium´´ ( Střední škola ) – Strojní průmyslová
1990 – 1999 ´´Grundschule´´ ( základní škola )
Trvalé Bydliště: Los Santos, Richman
Zaměstnání: Záchranná Zdravotnická služba – Psycholog
Red Country News – Technik
Bývalé zaměstnání: Záchranná Zdravotnická služba – Paramedic
Německá Armáda – Žoldák ( praporčík )
Telefonní číslo: 412-284
E-mail adresa: elias.meyer.wagner@post.ic
Rodinný stav: Svobodný
Kurzy: Sebeobrana, střílený se zbraně, Vojenský výcvik. ( doučuju se na kurz psychologie )
Zájmy: Box, auta, procházky.
Motivační dopis: Dobrý den, tím to příspěvkem bych se, chtěl ucházet o místo ředitele v DOCAR ( Vězenská služba ).
Chtěl bych na místo ředitel kvůli že bych chtěl řídit a vést DOCAR za dobrým účelem. Určitě paní Ravens pomohla DOCAR zvednout zpět na své místo a všiml jsem si že hodně lidí z DOCAr jako ředitele odchází určitě nic ve zlém že někdo má osobní věci to z cela chápu a chtěl bych kdyby jste mě zvolily tak bych co nejdéle vydržel na postu ředitelé.
Co bych, chtěl zavést je třeba odznaky to je ta nejmenší věc. Určitě bych dále udržoval kolektiv co do ted´ tam je.
Určitě by toho bylo víc ale nenapadá mě ted´ nic co ještě dodat určitě se tam najdou další změny ale třeba i ne a za to budu rád.
Myslím si že mě hodně lidí zná, ale opravdu jsem schopný řídit složku DOCAR.
Mějte krásný den
Bc. Elias Meyer Wagner
Titul před jménem: Bakalář ( Bc. )
Jméno a příjmení: Elias Meyer Wagner
Datum narození: 12.12. 1985
Země narození: Severní Německo
Občanství: San Andreas
Vzdělání:
2003 – 2008 ´´Hochschule´´ ( Vysoká škola ) – Bakalář
1999 – 2003 ´´Gymnasium´´ ( Střední škola ) – Strojní průmyslová
1990 – 1999 ´´Grundschule´´ ( základní škola )
Trvalé Bydliště: Los Santos, Richman
Zaměstnání: Záchranná Zdravotnická služba – Psycholog
Red Country News – Technik
Bývalé zaměstnání: Záchranná Zdravotnická služba – Paramedic
Německá Armáda – Žoldák ( praporčík )
Telefonní číslo: 412-284
E-mail adresa: elias.meyer.wagner@post.ic
Rodinný stav: Svobodný
Kurzy: Sebeobrana, střílený se zbraně, Vojenský výcvik. ( doučuju se na kurz psychologie )
Zájmy: Box, auta, procházky.
Motivační dopis: Dobrý den, tím to příspěvkem bych se, chtěl ucházet o místo ředitele v DOCAR ( Vězenská služba ).
Chtěl bych na místo ředitel kvůli že bych chtěl řídit a vést DOCAR za dobrým účelem. Určitě paní Ravens pomohla DOCAR zvednout zpět na své místo a všiml jsem si že hodně lidí z DOCAr jako ředitele odchází určitě nic ve zlém že někdo má osobní věci to z cela chápu a chtěl bych kdyby jste mě zvolily tak bych co nejdéle vydržel na postu ředitelé.
Co bych, chtěl zavést je třeba odznaky to je ta nejmenší věc. Určitě bych dále udržoval kolektiv co do ted´ tam je.
Určitě by toho bylo víc ale nenapadá mě ted´ nic co ještě dodat určitě se tam najdou další změny ale třeba i ne a za to budu rád.
Myslím si že mě hodně lidí zná, ale opravdu jsem schopný řídit složku DOCAR.
Mějte krásný den
Bc. Elias Meyer Wagner