Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban - Dzardys

Wolfy

Hráč

4
18.9.2024 21:52

Dobrý den opět a znovu, po delší době jsem se poprvé napojil na server po delší době, rozhodně jsem nestřílel byl jsem pouze součástí RP akce nic takového jsem nezaRPil a už vůbec jsem takové věci nedělal normálně jsem RPil které by se mělo, opravdu netuším co jsem na tom udělal špatně když jsem vozil bedny u sebe ani žádnou zbraň nemám ale díky, asi víte více rád bych aspoň zkrácení nebo unban protože opravdu netuším co jsem na tom porušil špatně krom toho bych to nějak chtěl pořešit protože se z toho nic nestalo prosím a díky za odpověď

Ještě jednou díky za přečtení a snad pochopení

18.9.2024 21:56, odstraněno 18.9.2024 21:56 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadybtečné vyjadřování

Wolfy

Hráč

4
18.9.2024 21:56

Zajímavé, nicméně jak píšu nejsem si vědom porušení těchto pravidel.

18.9.2024 21:59

Ahoj, máš pravdu, část se střelbou ti z důvodu trestu odeberu, tam jsem se nepodíval na zdrojový subjekt.

Každopádně tohle RP na Skimo nepatří, pokud nemáš RP na úrovni trusted playerů, tak se na okrádání kamionů vykašli, protože je to nejlepší cesta do permabanové záhuby. Žádné najebl si nechci vidět, to není definice ničeho, co popisuje akci postavy.

Trest ti zkrátím o dva dny v důsledku té střelby. Zbytek trestu ti zůstane, pokud po návratu po banu vyhledáváš takové RP, kterým poškozuješ ostatní a ničím tím nepřispíváš do folklóru komunity, nevidím moc důvodů tě mezi námi podpořit.