Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Co se děje?

1 2 3



Lexikonn

Hráč

78
dnes v 00:17

Ano.. už dávno nejsem součástí komunity, ale pořád mám dost velký přehled o tom, co se tu děje. TY VOLE! Líp to říct asi nejde. Kde je komunita? Kde je aktivita? Kde je Rataj? 😆 Když má server dobrou chvilku, je tam 50 lidí. A ta férovost ze strany vedení je koukám přímo excelentní 😆

Když jsem odcházel, Skimo se tvářilo, že je na nějakým reborn vzestupu. Najednou 150-200 lidí a vypadalo to skvěle! No jo, ale očividně už nemá o server zájem ani sám majitel, který je nonstop v Conan Exiles. Ne vážně, kdy se ukážeš na MTA?
.
I když možná trochu křivdím. Je pravda, že Rataj vyřešil pár ticketů které tam již tři roky čekají(Mám screeny, chceš je vidět? Jsou u nich datumy)

Zajímavý jsou i poslední záznamy z vývoje.
Oprava chyby s lokator.ic - Ta chyba na kterou tě už Trnass před lety upozorňoval? Pamatováka máš!
Oprava admin supervise módu - To bylo docela načase (Nebo spíš už zbytečné)
Příkazy u odtahu - Je vidět, že priority řešíš jako poslední, super práce!

Koukneme na něco zábavnějšího. Security updates, aneb série aktualizací, která (doslova) otevřela dveře hráčům, kteří si jdou jen pro nějaký zisk. Tady mě spíš pobavila třetí část updatu. Vykrádání, vykrádání a vykrádání. Kolik z nich je oderpeno kvalitně? Jelikož znám MTA komunitu, tak si troufnu nastřelit maximálně 10%.. a to je sakra vysoký číslo. Ne, jednodušší je kliknout na dveře a počkat 10 vteřin. Při tomhle masivním množství se ani nedivím, že tam policie přestala jezdit. A přidaná práce adminům je taky chvalitebná. Za mě nejlepší update, který Skimo potkalo.

A teď trochu financí. Ne, nemyslím donos, ale spíš IC měnu. Pár hráčů zmínilo celkem krásné ceny, které jim nabídl LeoSight. Dům v Montgomery zhruba milion a půl? V pohodě cena na herní zónu. A co takovej zapadlej barák někde na konci světa? Bum 30 mega 😂 Nebo slavné blueprinty? Nestačí, že hráč zaplatí 1500 kreditů (což je pro někoho solidní částka), ale ještě je musíme vymazat i IC! Zrychlení auta o pár zanedbatelných km a jeb tam třeba 8 autodílů. To aby mi to auto dělalo i kafe do zlatýho hrnku, když jen úprava stojí 60 mega 😂

Takže jsi předal svoji korunu 👑 Dzardysovi (nic proti tobě Dzardys, to je jen fakt, že server vedeš spíše ty) a necháváš to tady doplápolat? Jestli je Skimo pořád tvůj hlavní příjem, tak bych možná zvážil založení něčeho novýho. Zkus FiveM 😉

Docela mě i mrzí, že odchází kvalitní hráči. I když vlastně co.. mě to je vlastně jedno, alespoň tu už nezahazují zbytečně čas. Věřím, že admini to pořád dělají za 5 kreditů. Skvělá admin výhoda. Neříkám, že jim musíš posílat desítku měsíčně na účet, ale furt je to stejný výsměch. Nedokážeš ocenit tu práci, kterou tu denně odvádí? A někteří tím přímo žijí. A dostanou za to 5 kreditů. *Nenašel jsem hezké emoji potlesku, tak si ho tu představte*

Komunita se ti rozpadla pod rukama, server ti umírá, RP je pod bodem mrazu, ekonomika je horší jak na většině FiveM serverech (a z vlastní zkušenosti potvrdím, že většina FM serverů je s ekonomikou opravdu na dně). Ser na to, zavři ten server. Raději skonči na ještě použitelný úrovni a odejdi jako někdo, kdo něco vybudoval, než jako někdo, kdo potopil giganta. "Byl jsem majitel" by byl skvělej dokument na YouTube 😂 A teď mě zajímá, za jak dlouho skončí tenhle post v koši. Předpokládám, že to tu funguje pořád stejně a budou se zametat stopy.

#skimojemrtvy

lukesct

Hráč

3
dnes v 00:36

To doufám, že nebude v koši :P

dnes v 00:37

True shitt. 💋

Praise the God Lexikonniss

dnes v 00:46

Lépe to ani napsat nejde 😀

dnes v 00:47

Nic proti tobě Lexikonn, to mluví ale za všechno. 😄

Lexikonn

Hráč

78
dnes v 00:53

Kvalitní argument Dzardys, tleskám ti 😂 jestli je tohle celá tvá obhajoba, tak jsi mě docela zklamal. Od tebe jsem očekával kvalitní a dlouhou odpověď, ve které mi minimálně většinu vyvrátíš. Inu, zmýlil jsem se 🙂

lukesct

Hráč

3
dnes v 00:56

MAKE SKIMO GREAT AGAIN

dnes v 01:10

Nevidím nějak důvod se v něčem hájit, v ničem jsem nařknut nebyl, takže jsem jen náhodný kolemjdoucí bavící se nad tím, že jako příkladnou platformu uvádíš FiveM, což ukazuje, že nemáš vlastně moc velké ponětí o RP platformách a jen jsi objevil Ameriku, o kterou se s ostatními dělíš, a přeji ti upřímnou radost, až dojdeš například k serverům na Neverwinteru nebo na WoWku, ty jsou ještě lepší!

Kromě toho za můj osobní čas zkrátka nestojí vyjadřovat se nějak sálodlouze k něčemu, kde jsou statistiky a fakta tahaný spíš tak od boku a půlka textu je spíše ad hominem než reálný fakt. Nakonec mě mrzí, že svůj text nazýváš nějakou stopou, to jsem si prostě uprskl.

Do úst si bereš i Admin Tým, který mám na starost, což už zrovna věc, k níž se vyjádřit můžu, je. A mohu tě ujistit, že tu nikdo není nucen ani držen, a proto retrospektivně nerozumím tomu, že vyjadřuješ nespokojenost s našimi podmínkami. Svou šanci jsi promarnil a přesto příspěvek vyzařuje zhrzeností. To je ale možná jen můj osobní dojem, pokud je mylný, tak samozřejmě přísluší z mé strany omluva.

Stávající členové zde jsou zcela dobrovolně a protože je to baví a chtějí tu být, chtít dostávat zaplaceno za čas a investované nervy do komunity, včetně toho, co od československých hráčů běžný admin musí snášet, tak si řeknu minimálně pětinásobek toho, co portál za měsíc vydělá. Ale dělám to pro radost sebe, kolegů a eventuálně těch hráčů, kteří jsou rádi, že tu mohou být. Tak mi prosím přestaň dělat veřejně advokáta, neprosím se tě o to a skutečně nejsem a troufnu si říct nejsme vydržovaní, jak to tu popisuješ.

Lexikonn

Hráč

78
dnes v 01:27

Mohu tě ujistit, že Ameriku mám objevenou z velké většiny. GTA není jediné prostředí, kde jsem trávil nějaký ten čas, každopádně FiveM jsem zmínil, protože mi přišlo nejvíce příbuzné MTA. Přeci jen je to nástupce MTA.

Zmínka o AT (a tím myslím veškeré body, které jsou nějak s AT spjaté) tu opodstatnění má, protože je to jen další kousek skládačky, který tvoří LeoSight a bohužel jsou to ty špatné kousky. 

Komunita se mnou souhlasí. Reakce vidíš sám. A to, že hráči odchází, aktualizace ničí server, majitel neřeší správu a všechny ostatní body, které jsem zmínil, to vše je jasný důkaz toho, že je se serverem konec. Znám tě dost dobře, vím jak se chováš už od dob helpera. Schováváš tu svoji odpověď za "názor kolemjdoucího", protože moc dobře víš, že mám pravdu. Ty to neřekneš, protože jsi součástí portálu. Prostě to chceš chránit, to je pochopitelné. 

Myslíš, že jsem si ty od boku vytahaný fakta vymyslel? Chceš říct, že to co jsem napsal není pravda? Proč si tedy hráči stěžují? Proč hráči odchází? Kde je Killer? Kde je Holub? - Tohle mi nemáš jak vyvrátit. Statistika je veřejná.

Všechny moje od boku vystřelený fakta jsou posbíraný od komunity. Z té hrstky, která tu ještě zůstala v nějaké naději.

Ten konec už klepe na dveře. A hráči nejsou idioti, oni to vidí taky.

dnes v 01:51

"Komunita se mnou souhlasí" - pochopím to asi na reálných číslech s odstupem času, aktuálně tu mimo tvých pochlebovačů vidím jen pár zainteresovaných hráčů do komunity. U zbytku moc nevím, o koho vlastně jde. To ať si nikdo nevykládá zle, ale asi tolik k tomu, jak blízko k jádru komunity takoví hráči mají. A ještě k tomu v době psaní této odpovědi máš na příspěvku 8 reakcí.

Odpovídat ti na ty dotazy, které přichází následovně, by mi trochu připomnělo videjko, co jsem nedávno sledoval.

"Myslíš, že jsem si ty od boku vytahaný fakta vymyslel? Chceš říct, že to co jsem napsal není pravda?" - tak nějak napůl, u druhé poloviny si vyhrazuji stále právo nevypovídat v rámci diplomatické rezervy, aneb nechám kompetentním

Proč si tedy hráči stěžují? Proč hráči odchází? - se zeptej jich, ne mě 😄

Kde je Killer? Killer tu nedávno někomu psal, že už si tu nemá co vzít a že jde dál. To se stává s lidmi, když dospějí a najdou si priority. Věř mi, že to čeká i nás oba, dřív nebo později. Pokud teda tento konec v RPčku nebyl obdobný jako u těch pár zoufalců, kteří u nás doufali v admin práva, a když je nedostali, tak šli na stoka RP servery. Ale Killer je rozumný člověk a věřím, že o svých důvodech nemá nějak potřebu lhát.

Kde je Holub? Teď prej paří Genshin, má zrovna antiskimo období, moc se tu nepohodl, když se nepěkně vyjadřoval na účet Rataje a bohužel se to dostalo mimo jejich konverzace. Taky v sobotu psal SMSkou, že má vytopenou garáž, tak má hádám trošku důležitější starosti, my mu v tom přejeme samozřejmě upřímné štěstí a nervy, ať ty škody nedosahují nemyslitelných výšin.

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~160