Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[112/2024] Závěry disciplinárního výboru ze dne 1.10.2024

1.10.2024 17:06, naposledy upraveno 1.10.2024 17:10 uživatelem marekvoe

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

KONGRES SAN ANDREAS

Kongres San Andreas

[112/2024] Oznámení Kongresu San Andreas

O disciplinárním konání v rámci disciplinárního řízení

ze dne 1.10.2024

Stížnost na kongresmana Mgr. Elizabeth Hawkins, podána k řešení od kongresmana Victoria Eloise Lytton, J.D.

Kongresmanka Elizabeth Hawkins se v rámci diskuze na vládní komunikační aplikaci dopustila porušení §52.2, Článku 12, bodu e), kdy se ohradila vůči zprávě kongresmanky Victorie Eloise Lytton a naznačila, že v návaznosti na její oznámení Policii San Andreas ohledně kongresmanky Victorie Eloise Lytton, budou na její osobu posláni nájemní vrazi. Takové prohlášení je nejen nepatřičné a neprofesionální, ale rovněž vyvolává neodůvodněný pocit hrozby a násilí, čímž porušuje základní pravidla slušné komunikace a důvěryhodnosti mezi veřejnými činiteli.

Ve druhém případě porušení §52.2 písm. a) se jedná o situaci, kdy Elizabeth Hawkins zneplatnila hlas kongresmanky Victorie Eloise Lytton při hlasování dne 29. 9. 2024 o udělení koncese pro společnost Maestro Services, přestože zneplatnění hlasu může být podle §43 písm. c) provedeno pouze disciplinárním výborem na základě šetření, nikoliv místopředsedou Kongresu. V reakci na tuto situaci Elizabeth Hawkins uvedla, že došlo k omylu, protože měla za to, že kongresmanka Victoria Eloise Lytton hlasovala po skončení hlasování, a proto považovala její hlas za neplatný. Po následné konzultaci ve vlákně disciplinárního výboru přiznala svou chybu, omluvila se a napravila situaci tím, že hlas kongresmanky Lytton správně zařadila do kategorie 'zdrželi se'.

Začátek citace konverzace z vládní aplikace - 

4.7.2024 16:10 - Victoria Eloise Lytton: Keď sa osoba, ktorá odtiaľto ako malé decko preposiela správy kapitánovi PSA verejne, tu, prizná a ospravedlní, mandátu sa pustím. V opačnom prípade nie. Máte čas sa priznať a ospravedlniť do 20:00, vtedy dám vedieť svoje stanovisko či mandát držím alebo nie.

4.7.2024 16:13 - Elizabeth Hawkins: Já jsem to předala policii a to z důvodu, že je NEPŘÍJATELNÉ a UBOHÉ urážet zaměstnance policie a jednoho z nich nazývat HITLEREM. Přepokládám, že mi brzy budou na dveře domova klepat nějací nájemní vrazi a vězte, že mne se jen tak lehce slečno Lytton nezbavíte. Zároveň se Vám tedy omlouvám, že jsem to předala policii, ale tohle je prostě hnus, který by se měl řešit.

4.7.2024 16:14 - Victoria Eloise Lytton: Vy si robíte picu hadam

Konec citace -

Verdikt

Disciplinární výbor dle zákona č. 108/2023 ukládá jmenované Mgr. Elizabeth Hawkins

1. napomenutí disciplinárního výboru Kongresu San Andreas za její osočování a nejednání dle zákonných předpokladů při zneplatňování hlasu.
  2. finanční pokutu ve výši 100,000 Kč, která bude uhrazena dle §41, Článku 8, zákona, jejíž minimální splatnost je do 12. října 2024

Disciplinární výbor taktéž konstatuje, že kongresmanka Victoria Eloise Lytton byla upozorněna na povahu jejích odpovědí v tomto úryvku, avšak je bere jakou součást posledního disciplinárního řízení, a dále je řešit nebude.

(( @zeldinko @Kolpanek ))

V Montgomery dne 1.10.2024
Pedro Guzman, M.A.
Předseda Disciplinárního výboru Kongresu San Andreas