Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o un-ban: Havliii


BojovaHelina

Hráč

6
včera v 00:10, naposledy upraveno včera v 00:12 uživatelem BojovaHelina

Nedalo mi to tak to zkusím,

Zdravím, mé jméno je Hanz, a nedávno jsem obdržel ban, 

zde jak vidíte na obrázku, ačkoliv za tento ban nejsem rád, tak to byl spravedlivý přístup od člena Admin-Teamu,

ban mi tedy udělil Havliii, za pravidlo 35 a odpojení se ze serveru hned po tom, co si vyžádal logy s RP vykradení výrobní stanice konkrétně okolo 30 zlata které jsem následné prodal, bohužel ten den co si Havlii vyžádal logy tak jsem byl nemocný a měl jsem horečky každopádně to mne neomlouvá, proto bych chtěl přiznat svojí chybu která byla na mojí straně především i s nerespektováním Administrátora, už uběhly 3 dny od mého banu kdy mi sám Havliii říkal, že si mám zkusit podat žádost v půlce trestu a že mi ban nerad dával, neodpovídal jsem mu ani na discordu což si chybu uvědomuji a mrzí mne to, proto bych se tu Havliiimu chtěl omluvit za Ignoraci na mé straně a mohu slíbit že se to nestane, neodpovídal jsem mu dva dny a proto se rozhodl mi ten ban dát, jak jsem se to dozvěděl od kamarádů tak jsem byl poměrně naštvaný ale zase jsem chápal i délku trestu a i proč jsem ten ban dostal, plyne z toho velké ponaučení a já si toho taktéž vážím, proto jsem zkusil svoje štěstí a snad se mi to již podaří.

Abych se dostal k tomu co jsem udělal podrobněji,

tak vám to tu tedy vysvětlím, nejmenovaní IC postava mne vzala do garáže kde měl i výrobní stanici a já vesele jak klouček si nakráčel k výrobce jakoby se nic nedělo vesele jsem si pobral zlato ale samozřejmě si toho i daný hráč všiml a proto mi také psal PMS a samozřejmě že jsem spal a ačkoliv mne to nehájí proto bych byl rád za zvážení mého un-banu či zkrácení  a byl bych moc vděčný kdyby mi tahle žádost vyšla...

omlouvám se také danému hráči kterému jsem tuto ubohost a zlost udělal, a taktéž i tu Havliiimu kterému jsem dva dny v kuse neodpovídal a brutálním způsobem jej ignoroval...

znovu bych chtěl poprosit o un-ban či zkrácení trestu, s pozdravem

-BojovaHelina.

včera v 02:38

Ahoj BojovaHelina! (( @BojovaHelina ))

V první řadě ti poděkuju za pěkně sepsanou přihlášku, mile si mě překvapil a pěkně se četla. Tvůj přístup jak si se ke mě zachoval se mi vůbec nelíbil a to, že si se odpojil ze serveru hned po tom, co jsem tě kontaktoval formou PMs in game. Nechtěl jsem ti dávat ban hned bez toho, abych si s tebou o tom promluvil a vyžádal si logy.. No, bohužel jsem musel otravovat místo toho další hráče a u řešení tohohle porušení jsem nechal dost času, který jsem mohl využít daleko lépe. PDva dny si mi neodepisoval ani na discord i přes to, že si in game byl, takže to, že si byl nebo jsi nemocnej samozřejmě chápu, beru to na vědomí, ale je to trošku špatná výmluva když si in game byl. Proto jsem také zvolil takovouhle délku trestu. 

Jsem rád, že si tohle vše uvědomuješ. Z tvé strany to nebylo vůči mojí osobě fér a věřím že kdyby si mi aspoň odepsal, tak by to dopadlo daleko lépe. Nevím kde si upřímně četl nebo slyšel, že si máš podat v půlce trestu žádost, nic takového jsem neříkal a ani nepsal, ale budiž. Příště bych tě požádal o větší součinnost při řešení problému. Chybu může udělat každý, ale když od toho budeš couvat a budeš ignorovat, tak o to hůře pro obě strany.

Nebudu tě nějak víc dusit, tím že sis dal s žádosti záležet, tak ti ban zkrátím na další dva dny, takže přesně od teď za dva dny se můžeš napojit. Ty si na to příště dej pozor, příště couvat nebudu a ban ti zůstane v plné výši. Ban ti krátím na dva dny a žádost tímhle uzamykám.


Dobrou noc ti přeji,
[GM] Havliii


Powered by LeoSight IFS
LT~30