Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel

Apetit

VIP

26
5.10.2024 10:52, naposledy upraveno 5.10.2024 10:53 uživatelem Apetit

Podatel: Majitel Nomad Group - Samuel Fuci

Předmět: Žádost o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel

Vážení zástupci kongresu

Já, Samuel Fuci majitel Nomad Group bych chtěl požádat o udělení koncese pro úpravy motorových vozidel.

Důvod proč o koncesi žádám je takový že bych chtěl v naší firmě upravovat vozidla, moje firma se nyní zajímá o rozvoz palubních počítačů, střežení objektů a převoz kamionem, byl bych rád kdyby jste mi dali tu možnost aby se moje firma mohla rozvíjet dále, později bych chtěl žádat o další koncese a budu rád, když mi s tímto vyhovíte.

Předem děkuji za váš čas věnovaný přečtení této žádosti a případné vyhovení. 

S pozdravem Samuel Fuci

8.10.2024 17:50

Adresát: Samuel Fuci (( @Apetit ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Fuci,

Váš podnět přesouváme do třídění. V následujících dnech budete kontaktován inspektorem pověřeným kongresem, který provede důkladnou inspekci vaší společnosti. Následně proběhne hlasování ve věci udělení koncese pro úpravy motorových vozidel vaší společnosti. O výsledku hlasování budete zavčas informován prostřednictvím odpovědi na tento podnět. Prosíme tedy o trpělivost a kontrolujte si aktivně postovou schránku. 

E. Hawkins

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas

29.10.2024 09:50

Adresát: Samuel Fuci (( @Apetit ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Fuci,

Váš podnět jsme se rozhodli zamítnout na základě záznamů ve vašem trestním rejstříku. Doporučujeme Vám, aby jste si před podáním nového podnětu zajistit výmaz vašeho trestního rejstříku skrze soudní podatelnu - Soud 2.0. Výsledek hlasování naleznete zde.

E. Hawkins

Mgr. Elizabeth Hawkins
předsedkyně Kongresu San Andreas