Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - kormoo


včera v 19:52

Zdravím, chtěl bych si zde sepsat žádost o unban, ze dne 4.10.

Ban byl udělen za neposkytnutí videa při okrádání, spam IC a OOC chatu a údajné TrashRP, začalo to všechno tak, že jsme se rozhodli společně s nějakým borcem, kterého jsem zrovna ten den poznal, vykrást kamion.

Jakmile jsme jeden zahlédli v BB, tak jsme se rozhodli pronásledovat až za doly v Las Venturas. Po té jsme snažili zastavit kamion, vyhrožovali jsme zbraní a hráč nijak nereagoval, boural do nás apod. Po nějaké době, co jsme se snažili ho dostat, do mě naboural a já začal RPit injuires a vynechal jsem chvíli pronásledování kamionu a práce se převzal, hráč s přezdívkou na discordu ( jakubisss . ) Po nějaké době, ho zastavil a já se rychle přesunul k ním, kde jsem si všiml jak borec bouchá lopatou do kamionu a RPí různé poruchy motoru při tom, tak jsem si řekl budiž a vzal sem následně teleskop, kterým jsem rozbil okno u řidiče, tudíž by měl hráč automaticky otevřít okénko a spolupracovat. Jenže on absolutně nereagoval a začal RPit až asi po 2 minutách zdržování, a trochu jsem se naštval a napsal jsem asi 4krát /do Dveře u řidiče jsou rozbité, po té jsem i psal do OOC chatu ať si prosím, otevře okénko abychom mohli spolupracovat v RP. Jakmile se tak stalo, hráče jsme dostali ven z vozidla a dostali ho k nám do vozidla, musím dopustit, že v té rychlosti, jsem se vlastně dopustil TrashRP tím, že jsem měl chabé RPení prohledávání v tu dobu, což se ani neRPilo tak, že ho prohledávám jelikož to bylo chabé, na to mě upozornil kormoo při spectování akce, a pak jsem si dal u prohledávání kamionu více záležet, po té se všeho ujmul ten můj ICly kamarád, který ho navedl k obchodu, kde jsou kamery a přijeli PSA, při čemž vznikla mezi námi dvouma IC hádka, jelikož ho zavedl doslova před kameru, po té jsem utekl v pustině a schoval se tak po dobu 30 minut, PSA mě všude hledalo a byla to nakonec dost dobrá RP akce, která došla až do konce a PSA mě zatklo, což jsem bral statečně a došel sem až do vězení, kde mi kormo napsal, že mám ban.

Byl jsem v tu dobu dost zaražený, protože jsem si nebyl vůbec jistý, za co by to mohlo být, byl jsem dost nepříjemný za což jsem se hned kormovi omluvil v DMs a takové chování z mé strany, vůči tobě se už nebude opakovat, omlouvám se ti ještě jednou.

K tomu nedoložení videa z okrádání, jsem se omlouval taktéž, bohužel jsem v tu dobu nemohl mít zapnuté nahrávaní, jelikož mi z toho dost často padá hra, když to mám zaplé a moc dlouho s tím ve hře nevydržím, chtěl jsem chvíli počkat s touhle žádosti, až trochu vychladnu a za mě dnes nadešel čas, už mi dva dny z banu ubyly a dalších 5 mi přijde docela dost, tak se ještě jednou omlouvám za své činy a prosím o unban, předem děkuju moc.

( případné logy doložím do PMs )

včera v 22:26

Ahoj, první musím ocenit hezky sepsanou žádost. O všem jsme si rozumně popsali na DC, takže nemám jediný důvod proč tě nepustit zpět do hry hned teď, pokud nedokážeš natáčet tak se okrádání prosím vyvaruj, bude to lepší jak pro tebe tak i pro nás. Asi nemá smysl to tu dál obkecávat, omluvu přijmám a můžeš do hry.


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ŘÍJEN 2024
3691 Kč / 9300 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Mynyus (500Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Matbrok

500Kč včera v 23:15

PLESINGR

38Kč včera v 20:13

jarda1234

150Kč 5.10.2024 20:42

Nejnovější uživatelé
Xantiago

Registrován 6.10.2024

64xyz

Registrován 5.10.2024

Blazik

Registrován 5.10.2024