Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o odblokování učtu.

dominiksmetak4

Hráč

4
12.10.2024 17:33

Dobrý den, chtěl bych touto zprávou požádat o odblokování učtu, vím už jsem tu žádost podával, moje chyba byla že jsem to neudělal poctivě a pomohl jsi pomocí chatGPT.  Tentokrát bych to chtěl udělat tak jak se má.

Vím že jsem v minulosti měl několik prohřešku, ale myslím si že jsem se z toho poučil za tu dobu co mám zablokovaný učet. už to bude cca 1rok od mého posledního hraní na serveru, za tu dobu jsem podal jedno téma na žádost o odblokování učtu. 

Duvod zablokování učtu- zpusobil jsem dopravní nehodu, nehodu jsem zaerpil, poté dojela policie jakmile dojela policie z místa nehody jsem ujel, policie začala jet zamnou a pronásledovat mě ujížděl jsem cca 1h našeho času poté už tam bylo moc hlíděk policie mě zablokovala ze všech stran, chtěl jsem vylést z auta, ale hra mi spadla mezitím co jsem zapínal hru tak mi policie prostřílela všechny kola. Nepřijde mi v pořádku že mi policie prostřílela kola když mi spadla hra. ano pochopil bych kdyby počkali než se napojím a dále pokračovali v RP ale tak se nestalo. takže jeden z policistu podal report  a začalo se to řešit než jsem stihl cokoliv napsat už jsem měl zablokovaný učet a nešlo se mi připojit. takže jsem podal žádost o vysvětlení tohoto zablokování učtu. Avšak na  žádost mi nebylo odpovězeno.

Po tom 1roce nehrání bych si chtěl zase zahrát, myslím si že nebyla chyba na mé straně protože v normálním RP když mi spadne hra při policejní honičce tak policie počká než se napojím a pokračuje se v RP jak říkam tak se nestalo a docela mě to mrzí že kvuli takovému přístupu nemohu hrát na serveru, proto bych rád dostal odblokování učtu abych si mohl zase zahrát a byl bych moc rád kdybych si zase mohl zahrát ano z chyb jsem se poučil a ted mi dochází že kdyby tohle dělali všichni a nebyli by za to potrestáni tak by se na serveru nedalo hrát. Děkuji za přečtení zprávy a případnou odpověd. Přeji hezký zbytek dne.

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Wall of text - bezdůvodný spam prázdných řádků.

fender032cz

Hráč

3
12.10.2024 19:18

Tohle ti zamítne hned nemá to hlavu ani patu ✌️

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.
19.10.2024 00:12

Z tvé strany bohužel minimální snaha se zapojit do dění u nás, přisuzuji bohužel věku, u něhož si troufnu říci, že je na pomezí minimální věkové hranice pro účast na portále. Dospěj, přečkej zbytek trestu a zkus to znovu.