Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie banu [Kocvin]


Nikkos

Hráč

3
14.10.2024 11:56

Zdravíčko, včera mi bol udelený Ban na 10 dní z dôvodu NonRPInjuries a FailRP od admina menom kocvin.

 

Touto žiadosťou nežiadam o unban ale o skrátenie a o spravedlnosť berem na vedomie moju chybu a som pripravený zaňu brať zodpovednosť. No nedostal som šancu sa ani vyjadriť k danej situácií, keď do nás PSA nabúrali som nevidiel žiadne Injuries od PSA. Zaerpil som nedostatočne injuries a potom som vystúpil a začal som sa kropit z PSA. Boli tam 3 PSA a 1ho som vykropil druhého som zranil tak som nevidiel žiadne rp od nich a začali mieriť na šoféra vozidla Wolfinka 

Mám to všetko na klipu a viem ho podať ako dokazny materiál.

To je za mňa všetko.

S pozdravom Nikkos ďakujem za skorú odpoveď.

 

[Kocvin]

Zdravíčko, včera mi bol udelený Ban na 10 dní z dôvodu NonRPInjuries a FailRP od admina menom kocvin.

 

Touto žiadosťou nežiadam o unban ale o skrátenie a o spravedlnosť berem na vedomie moju chybu a som pripravený zaňu brať zodpovednosť. No nedostal som šancu sa ani vyjadriť k danej situácií, keď do nás PSA nabúrali som nevidiel žiadne Injuries od PSA. Zaerpil som nedostatočne injuries a potom som vystúpil a začal som sa kropit z PSA. Boli tam 3 PSA a 1ho som vykropil druhého som zranil, taktiež som nevidiel žiadne rp od nich a začali mieriť na šoféra vozidla Wolfinka 

Mám to všetko na klipu a viem ho podať ako dokazny materiál.

To je za mňa všetko.

S pozdravom Nikkos ďakujem za skorú odpoveď.

 


[Kocvin]

 

14.10.2024 12:54

Ahojky, i když se nějak nevyjadřuji k Unbanu tak k tomuhle se vyjádřím,  něco málo si zaepril to je pravda ale ten jeden člen od psa co do vás naletěl tak INJ měl měl status následně po tom co jsme ti ze strany PSA dali PK tak šel erpit více  to zranění následně jsem ho i ošetřoval takže ti mohu říct že ze strany PSA inj bylo  kdyby Kocvin pak chtěl logy mile mu je rád pošlu díky za pozornost  Kokolino . 

DJDave

VIP

22
14.10.2024 13:28

Ahoj, moc se k žádostem nevyjadřuju ale tady mi to nedalo. U celé RP akce jsem byl, proto si myslím že mám dostačující právo se k tomu nějak obecně vyjádřit jelikož jsem tebe nahlašoval právě já. Nepřijde mi vpořádku po tak silném nárazu z boku si hodit status "krev z nosu", následně hned vystoupit a začít střílet druhé policejní auto. Vše je klipováno ze strany PSA a v tomto vidím zásadní problém. Ty jsi své injuries měl po srážce rozhodně lépe zahrát a ne ještě z auta vystupovat. Kdyby jsi to potřeboval nějak probrat více, tak mi klidně napiš na můj discord. Popřípadě kdyby jsi chtěl nějak poradit či vysvětlit kde jsi chyboval. S žádostí o zkrácení bohužel nesouhlasím.

Dave.

Harybo

Hráč

29
14.10.2024 14:35, naposledy upraveno 14.10.2024 14:39 uživatelem Harybo

Ahoj, jakožto PSA o kterém tu šíříš že neměl zaerpené inj bych se chtěl vyjádřit. Nebudeme tu řešit tvoje kropení, které mimo jiné byl bez pardónu bullshit, stejně jako to jak se nás tvoji kamarádi pokoušeli ramovat rangem, bez žádného dalšího RPéčka.

No, jak zde napsal kokolino, ohledně mého INJ. Za prvé bych chtěl objasnit situaci, která se stala, tudíž přesněji to mé ramnutí. Sám dobře víš, že vozidla Ford Explorer jsou zde opatřeny předním ochranným rámem, kvůli podobným situacím. Tenhle rám má zajistit aby se při nárazu nepromáčklo auto a ty nebyl v něm zaklíněn. Tudíž mé další postupy ohledně vystoupení z vozidla a následné RP inj mimo vozidlo byli oprávněné. Následně po tvém vystoupení z vozidlo a vytáhnutí HK s INJ „krev z čela“ po těžkém ramnutí do tvých dveří, si nás jak vy říkáte začal kropit. V tu chvíli adrenalin teoreticky udělal své, proto také jsem opětoval palbu. Následně poté co jsme tě sundali, jsem opět pokračoval v RPé svého INJ. To taktéž zveřejnil tvůj kolega ve screenech na discordu. https://imgur.com/FG3PX7B

Následně poté si dostal od Kocvina ban, díky tvému nesmysluplnému kropení. 😉

Abych se do tebe trochu aj obul jak to mám ve zvyku, tak bych ti chtěl poděkovat že děláš zde nádherný obrázek “ilegálnímu RP“ a tím potápíš i lidi, kteří se to snaží RPit v rámci možností správně.

Harybo.🤘

dnes v 11:22

Ahoj, předem bych chtěl poděkovat klukům, co u dané akce byli, že to tady tak hezky shrnuli a usnadnili mi tak práci. 

Dodám jen jedno, čas trvání trestu využij doplněním znalostí pravidel a pokud budeš chtít pokračovat v RP ilegálu i po návratu na server, dělej tak aby to i nějak vypadalo. Tvůj kamarád Wolfinek už dostal dvě výstrahy a pro tebe platí to stejné. Pokud budete pokračovat v tomhle stylu, tak brzy skončíte se zákazem ilegálu a to určitě nechcete. 

Zkrácení banu nečekej, pěkně si ho užij až do konce. Já budu na oplátku pevně doufat, že to pro tebe bude dosti účinné ponaučení a potkáme se znovu jen u nějakých příjemnějších záležitostí, než je nahlášení. 


Powered by LeoSight IFS
LT~59

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ŘÍJEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Navaro (3350Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
kormoo

500Kč včera v 23:08

DarkEvilBetty

425Kč včera v 20:31

DarkEvilBetty

425Kč včera v 20:30

Nejnovější uživatelé
roaidas

Registrován 18.10.2024

Marenak

Registrován 18.10.2024

pankos

Registrován 18.10.2024