Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/zkrácení


Tulen4762

Hráč

11
19.10.2024 11:34, naposledy upraveno 19.10.2024 11:38 uživatelem Tulen4762

Zdravím všechny čtenáře této žádosti o unban ban mi byl udělen 28.11.2023 z důvodu : Meta a Bohata Historie. 

přikládám logy k metu : https://leosight.cz/logs/TFHaPeND19/2b05d5f2f9ae

 

vyjadření: začnu asi tím že jsem byl na mytné bráně ve SF, kde se mezi mnou a druhou ilegální skupinou strhla přestřelka, celou dobu jsme volali přes discord, kde jsem se pozapomněl a zeptal se jestli Evo je od nás. Bez Váhání mi ostatní hráči na platformě odpověděli že ano, po uvědomění jsem hned začal psat navysílačku, pravidlo jsem porušil náhodou kterou jsem se snažil hned napravit. Pokračoval jsem tak že jsem nasedl k nim do vozidla a pronásledovali jsme šedé BMW M5 u mýtné branky jsem vyskočil z vozidla, zarpil menší injuries, Evo ho nadále pronásledovalo až k Angel Pine kde mu dali pit, hráč s vozidlem spadl do vody a následně ho rozstříleli. historie: Mám za sebou dva permabany od - Dzardys(e) a SovětDog(a) Z jakého důvodu žádám o unban na tomto MTA serveru: Když jsem dostal ban, byly to přesně 2 měsíce od mého permabanu, za tu dobu jsem nasbíral 6X ban. Jinak řečeno 5x jeden ban byl prodloužení trestu. Nechci se vymlouvat na to že za tohle bych neměl dostat permaban, perma je právem. Nicméně jsem se z této permy poučil že při RPení na tomto serveru už nebudu používat Discord na volání. Co mi chyba? Server a hráči spolu s RP, chápu za 429hodin jsem nepřinesl žádný užitek, avšak chci dokázat že jsem se změnil a dokážu rpít i něco jiného než illegal. Několikrát jsem měl SocialRP co mě neskutečně bavilo, dovedu si představit RPit hasiče protože z menších serverů mám s tím nějakou praxi. Omluva: Chci se ospravedlnit všem hráčům, a hlavně Sovětovi že mým RP musel ztrácet čas a řešit mě, chci všem dokázat že jsem se změnil. Byl bych vděčný kdyby tuto žádost zhodnotí sovět a udělí mi poslední šanci.

 

Dodatek: Nikdy jsem na skimu nepoužil "tvrdou" sílu jak se dostat na server (spoofer).

@SovietDog  @Dzardys



Dodatek: Žádam o zkrácení kdyžtak. klidně na rok..

včera v 00:36

Nechápu proč si podáváš další žádost, nebylo ti jíž dost krát řečeno že ti unban nebude udělen? Ty sem zkrátka nepatříš a patřit už nebudeš. Já a věřím že nikdo jiný z Admin Týmu tě do hry nepustí. Takže tě prosím o to aby sis další žádost nezakládal, neboť ti budou ode mě automaticky uzamčeny. Důvody si můžeš přečíst na všech ostatních žádostech, které sis doposud podával. Žádost zamítám jako všechny ostatní.


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

ŘÍJEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Navaro (3600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Navaro

250Kč dnes v 05:16

p0KyX

150Kč včera v 21:03

DarkEvilBetty

25Kč včera v 20:27

Nejnovější uživatelé
Iginko66

Registrován 21.10.2024

Ndie

Registrován 21.10.2024

CJkoo

Registrován 20.10.2024