Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou o zrušení mého banu DM od @SovietDog. Uvědomuji si, že důvodem banu bylo porušení pravidel, a rád bych se za své chování upřímně omluvil. Je mi líto, že jsem mohl narušit zážitek ostatních hráčů.
Jen bych rád dodal, že bych si to dostatečně zarpil, kdybych měl čas a SovietDog nedal ihned ban. Když jsem posilal SovietDogovi pravidlo ktére se toho týkalo tak mi řekl že pochybuje že by jsem to fakt zarpil ale nijak to nemužu dokázat protože nebyl čas upřimne mě to mrzí a už to nebudu dělat. Velmi bych si přál vrátit se do mého RP života a pokračovat v hraní ještě o víkendu.
Děkuji za zvážení mé žádosti.
S pozdravem,
fjanta
Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou o zrušení mého banu DM od [user:475]. Uvědomuji si, že důvodem banu bylo porušení pravidel, a rád bych se za své chování upřímně omluvil. Je mi líto, že jsem mohl narušit zážitek ostatních hráčů.
Jen bych rád dodal, že bych si to dostatečně zarpil, kdybych měl čas a SovietDog nedal ihned ban. Když jsem posilal SovietDogovi pravidlo ktére se toho týkalo tak mi řekl že pochybuje že by jsem to fakt zarpil ale nijak to nemužu dokázat protože nebyl čas upřimne mě to mrzí a už to nebudu dělat. Velmi bych si přál vrátit se do mého RP života a pokračovat v hraní ještě o víkendu.
Děkuji za zvážení mé žádosti.
S pozdravem,
fjanta