Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o skrátenie Banu

elpandos

Hráč

11
19.10.2024 22:06, naposledy upraveno 19.10.2024 22:07 uživatelem elpandos

Ahoj, nedávno som dostal ban presnejšie 16.10. Ban som dostal na 35 dní. Z dôvodu Nedostatečné RP při vykrádání interiéru, neposlání logů z vykradení výrobní stanice do ticketů skrze discord.  Zatiaľ čo kamaráti dostali len na 3dni, čo úplne chápem keďže som nedal ticket na discord. Ticket som nedal pretože som to bral za nepotrebné keďže kamaráti si ticket dali, no neznalosť pravidiel neospravedlňuje. Dostal som menšiu sťažnosť na zle zarpený vstup do interiéru no pri ňom so bohužiaľ nebol ale uvedomujem si že by RP mohlo byť lepšie. No moje RP tiež nebolo najlepšie. Ticket som si pred pár dňami dal a aj keď si plne uvedomujem že to malo byť skôr a že RP mohlo byť lepšie no stále mi príde 3 dni a 35 dní dosť veľký rozdiel, hlavne keď sa pozrieme na to že moje RP bolo na väčšiej úrovni ako bolo pri ostatných. Preto žiadam o skrátenie banu tak ako uznáte za vhodné. Ďakujem za pochopenie.

elpandos

Hráč

11
20.10.2024 11:39, naposledy upraveno 20.10.2024 11:40 uživatelem elpandos

Prepáčte že to tu píšem až teraz ale jeden z hlavných dôvodov prečo nesúhlasím s dĺžkou banu je ten že sme ten materiál museli celý navoziť späť a práve  na tom som sa najviac podieľal. Celkovo nám to trvalo okolo 2H. A spolupracoval som s AT takže som dostal o 32 dní dlhší ban len kvôli nenahratým logom. Čo aspoň mne príde trošku veľa. Taktiež to neberte tak že chcem skrátenie z 35 na 3 tak ako to mali kamaráti. Práve preto je napísané  ako uznáte za vhodné. 

26.10.2024 01:05

Ahoj,

log máš nahrávat ihned poté, co k vykradení dojde. Tví kamarádi tak učinili až po upozornění, ty ses ani nezdráhal napsat, že ti to nefunguje. To si mi napsal až později, když jsem se tě na to začal vyptávat.

Ban ti avšak i přesto zkrátím na 25 dní, tedy ode dneška 15 dní. Věřím, že případné další vykrádání bude ukázkové a dle pravidel.