Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení banu

h0nzik

Hráč

13
26.10.2024 01:01

Ahoj, včera 25.10.24 jsem dostal BAN za TRASH RP což jsi neuvědomuji, bylo mi řečeno že BAN mám za "/Me bouch se o volant".

Takže abych pospal situaci. Jel jsem do MG horní, Přijezdovou cestou ale u toho jsem tam narazil do nějakého hráče asi ve 25-35 kilometrech za hodinu. tak jsme šli RPit. v tu chvíli jse na mně teleportoval @kocvin a zeptal jse mě na čem jedu. a. Vúbec jsem nechápal o co go. nedostal jsem možnost k tomu něco říci ale když do hráče který jede na motorce narazím asi ve 30 kilometrech za hodniu a já jsem v autě tak mi to nepříjde jako TRASH RP protože jak už jsem řekl tak to bylo v malé rychlosti a i kdyby to bylo TRASH RP tak bych to pochopil ale za takovouhle malou věc mi 20 hodin příjde až trochu moc. proto žádám o zrušení či zkrácení banu.

předem díky za vyřízení s pozdravem Honzik.

26.10.2024 08:18, naposledy upraveno 26.10.2024 08:32 uživatelem kocvin

Ahoj, ptal jsem se "ty jezdíš na čem", jelikož kdyby tvoje postava řídila tu motorku, která ležela na zemi, tak by to “/me bouchnu se o volant” nabralo ještě úplně jiný rozměr. 

Ale k věci. Tohle mečko bude u nás pokaždé trash, při malých nárazech neRPi radši nic než tenhle nesmysl. A nebo si vymysli něco smysluplného, improvizuj. 
Hraješ u nás dost dlouho na to, abys tohle věděl a proto jsem zvolil 20 hodin trvající ban. 

Užij si sobotu a příště u nehody rozum do hrsti.